AKTUELNO

Nova rasprava!

Naredno pitanje, postavljeno je za Sanju Stanković: "Rekla si kako će Anđelo ponovo biti sa Natašom, da li si svesna da je on sve bliže tom koraku?"

Foto: TV Pink Printscreen

Baš me briga! To je njegova tema, odluka i njegov život! Oni znaju šta rade i o čemu pričaju, ja mogu samo da im poželim sreću. Ja vidim neke stvari, ali neću da komentarišem i ne mogu da mu zabranim da bude sa njom i rekao je da ne želi da ulazi u veze, meni jedino preostaje da se sklonim. Oni meni ne smetaju, a kome je smetam neka se skloni. Ja sam v am rekla, i kada smo ulazili u taj odnis, ja sam rekla da ne želim da onj ulazi u moje svađe, ali me je povredilo kada je ustao zbog Nataše, ali nikoga neću da molim a i on je rekao da ja mogu sama i mogu, jer sam se borila od samog početka sama! Anđelo i ja nismo imali odnose, kasni mi zbog stresa, i to nema veze a njim! Nema potrebe za testom za trudnoću, jer nismo imali odnose! Čestitam mu mesec dana propalog prijateljstva i veze - rekla je Sanja.
Ti si joj sam rekao da je to bila njena konstatcija, ja neću da pričam da li ću se miriti sa Natašom. Ona je to rekla, pa neka komentariše, a ja sam rekao da sa njom neću biti kao ni sa nekom drugom devojkom. Ja sam rekao da neću ulaziti u rasprave sa ženama, trudnoću nje bih komentarisao, jer nismo imali odnose! Ona da smatra da među anma ima nešto, ne bi bila suzdržana i ona treba da ćuti, jer mi samo sedimo i pričamo o nekim temama, nema ni flerta ni koketiranje. Naravno, Sanja može da kaže svoje mišljenje, ali od toga nema ništa. Ako nisam uspeo sa Sanjom da održim vezu, neću moći ni drugu, jer sam rekao da ne želim vezu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je malo nelogično da se druži sa osobom koja ima emocije prema njemu - dodala je Sanja.
Ja ne znam šta da kažem, ja ne želim da se mirim sa njim i prija mi samo njegovo društvo! Mi imamo normalan odnos, i to tako i treba da bude posle svega, ali se nikada ne bih više uvlačila u tu priču jer znam kako mi je bilo kada se sve završilo, pričala sam svašta a on mi nije verovao, družio se sa srugima a mene napadao. Sanaj mene komentariše, čula sam kako je rekla ako se ne smirim da će ona da iznese nešto o meni, što joj je Anđelo preneo, dok ja nju ne komentarišem i ne planiram da joj odgovaram na provokacije - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga