AKTUELNO

Igra je počela!

Upravo je u Beloj kući počela "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Filipa Cara; "Zašto stalno prilaziš Aleksandri, i da li je tačno da si rekao dok ti Mina daje bićeš sa njom, ali kad prestane, onda ćeš da se vratiš Aleks?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj, to nije tačno i ja mislim da je to krenulo od Aleksande, i mislim da je ona to ona pokrenula! Meni je ovo najbitniji sastanak, i zato moram da kažem. Ja stvarno to nikada nisam rekao niti sam ja bio sa njom dugo, Ivana me je jednom to pitala i ja sam rekao da to nije istina, ja to nisam reko niti sam to gledao i nisam zato bio sa Minom. Ne smatram da će neko sa nekim da bude samo zbog odnosa, i mislim da je to suludo - rekao je Car.

Naredno pitanje je za Marka Janjuševića Janjuša: "Da li imaš emocije prema Maji?"

Odgovorio sam na dosta pitanja i rekao sam sve! Da li osećam nešto, ja sam rekao šta i kako i bio sam iskren, ja nisam sad neko kome je krivo, meni je krivo zbog drugih nekih stvari koje sam doživeo i to me najviše boli! Ja se njoj ne bih vratio, i glupo je pitati takvu stvar jer je ne pokušavam da se vratim ili ona, niti ću to da pokušam - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga