AKTUELNO

Puklo prijateljstvo?!

U toku su "Nominacije", a sledeći zadrugar koji nominuje je Lazar Čolić Zola.

Šebez je moj drugar ovde, mada je malo pao u poslednje vreme, oseća se zapostavljeno, jer ne može da skapira da su ovde stvari drugačije. Ivani ne smemo ništa da zamerimo jer je mlada devoja, sa Anđelom nije bilo ozbljno ništa jer ona ima priču napolju. Šaljem Ivanu jer Šebeza gotivim više - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Šebez je neko ko je viđen u Beogradu, on je sjajan, gotivan lik. Mislim da nije mogao da me podnese kada sam se pogubila ovde, kada popije ume da bude bezobrazan, ali to nije toliko strašno. Ivana je neko sa kim se ja družim od ulaska, spavamo jedna pored druge, međutim povredilo me je što je uradila ono sa Majom Marinković. Nas dve smo popričale i ona mi je rekla da joj je bezazleno to što mi je Maja rekla. Povredilo me je to što je poverovala Maji nešto o meni - pričala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno, ti si se udaljila od mene zbog toga što sam zvala Maju da pričamo. Ti preuveličavaš - uskočila je Ivana.
Mene je povredilo to što je ona uradila, i verovala Maji koju zna mesec dana, a ne meni sa kojom se družim. Rekla si da ti je bezazleno što je Maja rekla da je moja majka prostitutka - vikala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Je*ao te i ovaj i onaj. Ološ si, devojka lakog morala - ustala je Maja i obratila se Aleksandri.
Nisam te ništa pitala, sedi dole - rekla je Aleks.
Ivana ja tebe volim, ali me ne poštuješ, i ne moramo da se družimo jer ti veruješ njoj a ne meni koju znaš duže. Nominujem Šebeza, zato što Ivanu voli, neću se družiti sa njom više - rekla je Aleksandra.
Ne obraćaj mi se - poručio je Šebez Aleksandri.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga