AKTUELNO

Biće haosa večeras!

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car pozvali su Nikolu Đorđevića kako bi prokomentarisao to što je na Božić uzeo šest piva, koje je naknadno prodao za skuplje pare.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da si otuđio šest piva i da li si ih prodao? - upitao je Car.
Dao sam Janjušu, nisam ih prodao! - rekao je Nikola i slagao.
Ja ne lažem ništa u rijalitiju, moram reći da mi je Nikola prodao šest piva, iako mi je jedan od najboljih prijatelja ovde, ja sam došao u priliku da ga plaćam - rekao je Janjuš.
Trebao sam nekome drugom da dam - pravdao se Đorđević.

Nikola je potom i prokomentarisao odnose sa drugim devojkama.

Postale su mi odbojne nakon što sam čuo neke priče, Ivana je okej devojka, nemam ništa ružno da kažem ni za jednu devojku, ali nisam za rijaliti veze - rekao je NIkola.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je imao emotivni krah, pa se povukao - rekla je Rialda, a onda se Nikola nadovezao na odnos Bore i Nece.
Mislim da Bora nije trebao da mu daje toliko na važnosti, svako ima pravo da mu se sviđa ko hoće, nije Neca išao i legao njemu u krevet - rekao je Đorđević.

Dok je slušao, Bora je optužio Nikolu da bi imao odnose sa Necom i da je bis*ksualne orijentacije.

Ja ću kratko da kažem, i Matora i Tomović su rekli novi zadrugari su iskusniji sedam puta više od nas, oni su pratili, od 15, 16 godine pravio je fan stranice, namerno isforsirana priča, ja sam bio totalno drugarski, gledaom sam da budem tu uz njega, bio je kao flaster, tako bezobrazno, odvratno što je uradio, ali je meni taj klip bio smešan - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga