AKTUELNO

Šokantno!

Kristijan Golubović seo je sa zadrugarima za sto u pabu ,,Prijatelji", njima se pridružila i Ivana Šašić u svom elementu. Kristijan je prepričavao njegove doživljaje iz mladosti kojih se prisetio.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je prepričao o jednoj dami sa estrade, kojoj nije hteo da spomene ime, govoreći da poznaje njenog šanera koji joj dobavlja lažnu markiranu garderobu.

On je od raznih poznatih ljudi odraživao fejk slike i uvaljivao. Uradi se fejk pljačka, pa ode sa pričom kod čoveka i donosi mu ovu sliku i kao 10%, on kaže misli da je to to, ja sam bio 100 puta sa njim, pa okreće, pa neku kiselinu, pa ćale tražio neko antično ulje od lana koje je staro 50 godina, pa ga umuti sa hemijom... Da ne kažem ime, među tri najjače žene je na estradi, stojim u jednoj sobi, to je kao panik soba, dođem kod druga u Zrenjaninu, butik je u stanu, sve fejk roba iz Turske, najskuplja plaćeno 100 evra. Guči trenerka prvi kvalitet, sa originalan etiketama. Ja gledam na video bimu šta se dešava i smejemo se drugari i ja. Ja sam pričao njemu o toj ženi, nešto od pre, pitao me da li je tačno, kaže danas treba da kupi robu od njega. Tašne, cipele, odem ja tamo, jer mu nisam verovao - prepričavao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga