AKTUELNO

Obrušili se na nju!

Večeras se u Beloj kući održava emisiji "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je postavljeno za Maju Marinković: "Zašto ne priznaš da si bila sa Janjušem, jer niko nije hteo da bude sa tobom! Čorba ti je pokazao malo pažnje i ti si odmah rekla da ti se sviđa?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da se pecam na budalaštine, ja nemam vremena za to! On je bio oženjen pa je pao, ali sam sada našla nekoga ko hoće da bude sa mnom - rekla je Maja.
Pa je sam jedini koji je bio iskren, ostali su se sprdali sa njom i tako će zauvek biti! - rekao je janjuš.

Foto: Instagram.com

Ja sam imala greške ali sam ostala dosledna sebi! Ja sam pokazala sve ono na pta druge devojke ne trebaju da se ugledaju, i ne zanima me da li neko misli da sam volela ili ne! Ja sam slobodna i mogu da budem sa bilo kim, mene vaši komentari ne zanimaju - rekla je Maja.
Ja se slažem sa ovim gledaocem, a niko nije hteo da je prizna jer je Maja devojka preletač! Ona je posle tri dana, spavala sa dečkom a kada je Šopićka bila ovde on je Maju zvao cvekla! On je imao nameru da bude sa Šopićkom, pa je u inat njoj ušao u vezu sa Majom! Čorba je prvi koji je to priznao, a ona je neko ko se svima mešao u veze i javila se jednom žena koja je rekla šta je radila njenom sinu i zovu je Ana Korać i ona je Maji uzor i uradila je sve kao ona- rekla je Marija.
Ja sam video u svetu top devojke, i u mom kraju su sve prirodne - rekao je Čorba.
To što niko ne priznaje Maju je jer svi misle da su pored nje lošeg izgleda, a ona je top devojka - rekao je Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga