AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" a voditelj Milan Milošević je tu, kako bi sva ona pitanja koja je mnogobrojna publika postavljala za zadrugare pročitao. Naredno pitanje koje su zadrugaru čuli, bilo je za Nadeždu Biljić, a ticalo se njenog i Tominog odnosa. Nakon mnogih komentara, javilo se još nekoliko zadrugara.

Ja sam jedan od onih koji Nadeždu ne žali. Ona je ovde ušla sa pričom da je došla da se opere, a sada je priča skroz drugačija. Donela je nekoliko priča, ona je bila sa njim u dobrim odnosima, a onda je spavala sa njim. Gazila je preko sebe opet - rekao je Đorđe.
Sa njim ne može da se bude u normalnim odnosima - rekla je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je išla sa mnom do neke kafane, i svratila je da se raspituje za njenog bivšeg - ubacio se Toma.
Jako je ružno da Toma priča da je ona bila sa džumarom. Ona je javno bila sa Mikijem i sa Banetom, ja nju kompromitovao. Ja se sa njegovom devojkom nisam igrao, a on sa Milicom jeste. Mogao sam da stavim Nadeždu za omiljenu, a tada bi haos ispao. Ja sam za Novu godinu otišao da se tuširam, i pitao sam je da izađe napolje kako bih se istuširao, i Toma je tu došao i napao nas. Ja za njom nikada nisam išao ovde. Ja sam rekao da ja sebi nikada ne bih dozvolio takve priče - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo opet hoću da dodam za Panića, da mene nema ko da čuva, i da Panić sada pravi od sebe žrtvu, a to samo njegovoj mami može da priča - rekla je Biljićeva.
Možda je on hteo da bude sa Milicom, da bi meni vratio - prokomentarisao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Više mi je muka da slušam ove uvrede, previše se koriste neke ružne reči. Toma ne može da prežali što nije Sloba Radanović. On sada pokušava da napadne Frana, sve da bi sebe napravio žrtvom. Mene je sramota bilo, kada je ušla Nadežda, nije mi bilo prijatno. Šutnuće te i otići dalje - rekla je Kemezova.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga