AKTUELNO

Počelo je žestoko!

Večeras se u Beloj kući održava emisiji "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je postavljeno za Tomu Panića: "Kako te nije sramota da jadnicu Nadeždu optužuješ da se loži na Frana?"

Foto: TV Pink Printscreen

Neka me bude sramota! Ono što vidim to i kažem i ona nije jadnica, nema potrebe neko da je žali - rekao je Toma.
Ona mene ne gleda kao ni ja nju! Zvala me je da pričamo, ali ja nisam hteo i kada je vidim u pušioni, ja odem - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Toma je na sve spreman, ja sam iznosila i kada je bio sa Paulom svoje mišljenje! Nadežda bi prešla preko svega i jeste jadnica. Ušla je i rekla kako ne želi da bude sa njim, pa onda legne kod njega. Njima nedostaje da na silu ako treba da budu ucentru pažnje! ja sam gledala kako se on ophodi sa njom, on od majek svog deteta pravi na k*rvu i ovo sa Franom radi namerno da bi imao kadar, a on na silu pravi neku priču - rekla je Miljana.
Ovo je Tomino održavanje priče, jer nama i svima je postalo normalno sve i dosadili su i sada na osnovu toga on forsira tu priču i ubacuje Frana, da bi se oprao od Paule! Frana je izabrao jer kao traži upaljač, a on od svakoga traži i nama je muka od ove priče, a on treba da se mane njega - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

On je takav da se te priče neće otarasiti, on je posvećen celoj rijaliti šemi i svi oni skandali su mu kao kec na desetku! od kada se vratila Nadežda, ljudima kao da je u srcu da se ovde dešavaju te turbulencije, i da bi imali o čemu da pričaju i zato je nazivaju jadnicom! Ja mislim da on u dubini duše kao maneken i čovek koji je priošao svašta on je takav i on tako živi i shvatio je da je njemu Nadežda nije ni "R" od ribe, i ad u sebi razmišlja zašto s njom ima dete, a on da razmišlja o detetu ne bi varao ženu! Ja nju obožavam, ali je ona šizofrena i trebala bi malo da se opusti a i on ako je neki lepotan, ne mora i ne treba da te gazi - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga