AKTUELNO

Hublinova smatra da je Tara sama kriva za stanje u kom se nalazi!

Tara Simov je došla do kreveta Paule Hublin, da joj se požali kako se nalazi u teškom stanju i da ne može da se oporavi. Paula je zadrugarki očitala bukvicu i rekla joj je da je sama kriva zbog svega što joj se dešava, a posebno se osvrnula na njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi mutava? U šta želiš da veruješ? Nisi mala curica, ne veruj u bajke. Moraš da budeš realna. Svi živi te gledaju. Koji k*rac te vuče negde gde ti nije dobro? Sama si kriva za to što ti nije dobro. Umri tu kad sama to radiš - rekla je Paula.
Za to si u pravu - priznala je Tara.
Tara, nije ti dobro, nešto te tišti i ti kao: "Hi, hi, idem tamo". Ko da te više žali? - pitala je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje da pričaju da sam folirant i lažov, nego da dođe do toga da kažem i da budem loš čovek - rekla je Simova.
I više ništa bez bubice. Ima da se digneš i to je to. Prošla si svašta u životu i sad kao ne možeš da se izvadiš iz depresije. Mama ti je lepo rekla sve, ne samo ona nego svi. I uvek ti je neko drugi kriv - govorila je Paula.
Ja sam svesna da sam sama kriva, ubeđujem sebe da može da bude drugačije - nastavila je Simova.
Ne može, ko god ti kaže da može, laže te. A ti nastavi da se tako ponašaš, ostaćeš sama bez ikoga do kraja rijalitija. Ti, Ša i Fran kad ste zajedno, vi ste tako odvratni, energetski vampiri. Fuj vas troje, toliko crno i odvratno. Skloni se iz okruženja gde ti nije dobro, koliko god da ti je neko drag. Pronađi nekog drugog ko ti je drag, šta misliš o tome - istakla je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.