AKTUELNO

Pašće im teško njihov odlazak.

Vuk Mob je istakao koliko mu je Jovana Tomić Matora draga, kao i da mu je drago što je promenila svoje ponašanje u odnosu na prethodna učešća u rijalitiju. Na kraju joj je poručio da sluša više Rialdu Karahasanović, kojoj se obratio.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, slušaj Rialdu, ona je pametan čovek. Mudra je, u nekim situacijama lisica, ali to ju je život naučio. Ima svoj cilj, ostvariće ga. Dobra si devojka, dobra drugarica. Vođa si. Ti si neko ko daje naređenja, čak sam te i ja slušao. Bez takve osobe se sve ruši i lomi. Ti si stub našeg društva, emotivno najjača i najstabilnija. Treba da ih dovodiš u red. I ja sam mislio da je tvoja i Kenanova veza rijaliti, sve dok nisam video koliko se volite. Ti si lavica, nisi pevačica. Nisi krivila kičmu gde su neke druge, smatram da se do sada nisi zato pokazala. Nisi više Oljina drugarica, sad si moja drugarica - rekao je Vuk Rialdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da ti se zahvalim što si bio prijatelj i uvek tu za nas sve. Mi nismo ovde pravile nesposobnog čoveka od tebe, ti si i te kako bio naš zaštitnik i savetovadavac. Mnogo te volim, volim Olju, ali način na koji smo se vezali ovde, ne može da se opiše rečima, kao to koliko ćeš da mi fališ ovde. Hvala što si si bio tu za mene - rekla je Rialda kroz suze i zagrlila Vuka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.