AKTUELNO

Evo šta im je poručio.

U toku je sastanak na kom reper Vuk Mob iznosi svoje mišljenje o zadrugarima, pre nego što napusti "Zadrugu 4". Na red je došao Anđelo Ranković.

Anđelo je pre svega najbolji prijatelj moje žene, ja sam ga jednom prilikom video u kafiću, nisam ga znao, bio sam ushićen je sam ga gledao u "Zadruzi". Mnogi su mislili da ćemo nas dvojica imati konflikt zbog Teodore. Bilo mi je drago da ga vidim. Teodora nam je bila zajednička crta, posle smo se družili preko Olje, postao mi je drag. Ovde nismo imali prisan odnos, svako ima svoju sferu interesovanja, ali si uvek bio tu za mene i ja sam uvek tu za tebe kad izađeš. Bio si kod mene kući, ostaćeš. To ima težinu. Kada nekog primim u dom, to je zauvek. Razmišljao sam da nastavio rijaliti kod mene kući - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Vladimira sam izuzetno vezan. Čovek koga pljujete, mrzite, koliko god vam se činio kao rijaliti loša osoba, ima emocije, slično kao Ermina. Niko od vas nikad neće videti trenutak slabosti kod Vladimira, zato što je on borac na steroidima. Jak je, ima cilj. Pet puta je ispadao iz rijalitija, šesti put neće. Znam koliko je vezan za majku i brata. On je ovde mogao da me rastavi, nije to uradio, stao je uz mene, bio tu da me očvrsne. Možda me nekad čačne, ali to radi za moje dobro. Teško mi je da pričam o ovome. Ja tebe volim, ti si moj brat - poručio je reper Tomoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana Mitrović, folirant. Prestala si da forsiraš emocije, smatram da si preterivala u odnosu sa Šebezom, da je to bio rijaliti. Da ne osećaš ništa prema njemu. Da si forsirala suze i da si bila najveći folirant, stojim iza toga, ali si izašla iz tih voda. Sada više ne plačeš, sada se svađaš. Ne znam da li si dobra osoba, nismo se upoznali. Ne volim njanjave ljude, ali nastavi sad kakva si, biće ti bolje, nego da plačeš ceo rijaliti - poručio je Vuk Dragani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.