AKTUELNO

Sve su rekli!

Naredna tema o kojoj se raspravlja ove večeri u Beloj kući, jeste odnos Sanje Stanković i Anđela Rankovića.

Pa nije svako jutro, i ništa se ne dešava među nama! Mi smo prebrzo ušli u neki odnos i raskinuli smo i probali smo da se razdvojimo, jer sam se ja jako loše osećala i on mi je rekao kako mu nije bilo lako jer smo bili kao dva stranca! Ja sam svesna da Nataša pokušava da se pomiri sa njim, ali on mi je rekao da ne želi da bude sa njom i ja nemam problem sa tim - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja nju (Natašu) zvao da je masiram, nego je čula da sam ja masirao Rialdu i onda je ona pitala, a to je sve Vladimir rekao i to se desilo na bazenu i od toga se ništa nije pravilo i ona je pitala, i onda je ona rekla (Nataša): "Znam ja kako tvoje masaže završavaju" i ja ne sedim na dve stolice! Od kada imam komunikaciju sa Natašom, ja njoj ništa nisam rekao i toliko komuniciram i sa Minom i nisam Nataši uputio neku reč, pa da pomisli da možemo da se pomirimo jer neću! Sa Sanjom imam odnos bolji nego sa Natašom, i koliko god da nešto želimo ja sam odlučio da ne žellim to da pravim od Sanje, jer sam napravio glupost i ispao loš, poznajem je dugo i mislio sam da sa njom mogu da nastavim dalje, ali ne mogu da od nas pravim cirkus. Ne želim vezu i obavezu, želim da budem slobodan i taj osećaj da nisam u vezi, ali ne mogu da joj odolim kada legne pored mene - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ćemo biti još šest meseci i ne želim da ga vučem i gušim, ali mi je bilo dovoljno kada mi je rekao "Nešto bih ti i ja zamerio, ali nemam pravo". Jer sam tada ja njemu nešto zamerila, ali mogu da kažem da nije ravnodušan! - dodala je Sanja.
Oni su se noćas ljubili, uglavnom Sanja, ja sam najveći protivnik njih dvoje jer on nije spreman! Ja da sam on, ja bih svašta radila, i ja kežem da Sanju volim ali ne želim da se ona ponižava i trči, a ti si bio pošten i ja mislim da ne treba da komunicirate - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ova situacija ne odgovara, ali mi je lepo i ne bih mogla da nemamo komunikaciju - rekla je Sanja.
Ja njih ne gledam i ne želim da se mirim sa njim, a on i ja sada imamo neki bolji odnos a sa njim ne bih bila da nismo bili napolju. Da hoću da ga vratim, ja bih to radila i provocirala bih njega i nju, a to svakako dobro znam - rekla jhe Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga