AKTUELNO

Nije im lako.

U toku je biranje pobednika Zadrugovizije, prema mišljenju zadrugara. Ovoga puta, zadrugari su bili i više nego opširni, a naredni zadrugar koji je izneo svoje mišljenje jeste Bora Santana.

Ja ovo nisam očekivao, zato se zahvaljujem svima. Uopšte ne mislim da smo pobedili zbog Mišela. Kvalitet je bio na mestu, i prvi put sam bio srećan jer sam pevao sa ekipom sa kojom sam želeo. Od početka rijalitija sam ovo priželjkivao. Znao sam da će Matora da razvali, isto kao i Mišel. Ponosan sam jer sam izabrao ovu pesmu. Naš nastup je bio bez zamerke, a za nama idu Čorba i Kristijan. Čorba samo nije smeo da pogreši, a da nije, klali bi se za pobedu. Nije ovo zbog Maje, siguran sam. Tako da, glasam za njih - rekao je Bora Santana, i još jednom se zahvalio svima na glasovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, kratko ću se osvrnuti, ne mislim da narod kažnjava pabovce. Mislim da su između kristijana i Bore bile nijanse u pobedi. Rekla sam Kristijanu da te veže kanapom, jer sam gledala film, ali eto. Na kraju, sinoć, nisam znala kome da dam bod. Matora je bila fenomenalna, i Bora isto, od njega se ne očekuje manje. Mišel takođe, sa svojim fenomenalnim glasom. Bez pristrasnosti, mogu da glasam da je za mene Rialda sinoć bila neko ko je nastupao, i izašao bez obzira na sve. Ja sam posle smrti ujaka imala najbolji nastup. Railda otpevala si fenomenalno, a niko nije aplaudirao, ali boli te uvo. Osetila sam sinoć da je bilo loše, jer se nismo veselili za sve. Najgore do sada - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče sinoćnih izvođenja, bilo je interesantno. Svideo mi se Kristijanov nastup, Vladin i Janjušev, a Alen je bio zvezda večeri. Pobednike neću da komentarišem, oni ostaju pobednici. Rialda sa rolerkosterom emocija ipak je izašla. A video sam i emocije između Kenana i Rialda, i sada to ne mogu da osporim. On ju je terao, a postaće velika zvezda. Oni su pobednici rijalitija, što se mene tiče, ali i ljubavi - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga