AKTUELNO

Kao i uvek opširan!

Nina Oluić je pre dve noći zauvek napustila imanje u Šimanovcina, a odlukom milionske publike, Vladimir Tomović je izašao kao jači u duelu sa atraktivnom zadrugarkom. Ona je nakon intervjua sa voditeljkom Dušicom Jakovljević imala prilike da napiše pismo bivšim cimerima, a za ovonedeljnog vođu imenovala je očekivano Kristijana Golubovića. Kako će se snaći sa današnjom raspodelom budžeta, ostaje da saznamo. Nakon dodele najvećih, za njegove drugove iz paba, on je dodelio naredni budžet.

Žena zbog koje smo kao izgubili sinoć. Ti ćeš zauvek biti za mene Maja Janjuševa, jer sam te preko njega upoznao. Držao sam te u naručju sa tri, ili pet godina. Tvoj Taki je bio tu sa nekim drugarima, tada sam bio mangup na kvadrat. Gledao sam jedno malo pi*e, u haljini bele boje. Gledam te kao sestru i ćerku, a ne kao sek*ualni objekat. Čovek ne može da ostane ravnodušan. Sa svima možeš da se poigraš. Upropastila si odnos sa dečkom, a sada imaš zaštitu. Uvek sam te kritikovao, sve do noći kada sam imao sukob sa njim, kada je bacao igračke mog deteta. O njemu ružnu reč nisam rekao, a ko je više kriv, ja ne znam. On je sve svoje uništio zbog tebe, a trebali ste da budete korektni, zbog svega. Ulog je bio veliki, a oprali biste se brakom od svega. Vidim hemiju između tebe i Čorbe, a nikada ne bih podržavao vašu vezu u tom smislu, jer to meni nije normalno, ali ako odlučite, ja mogu da vam kažem da smao budete normalni. A vi ste belo, a sa Janjušem je crno. Ne bih da se mešam dalje, ne interesuje me više, samo van paba - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bulat, draga, tvoj muž je za mene prijatelj. Upoznali smo se, pevao mi je na obe svadbe, i trebao je da peva i sada, na ovoj sadašnjoj. Biće mi drago da se nađemo porodično. Jako si fina, slušao sam svašta, ali ja u to neću da ulazim, samo čuvam te informacije. Za 99% ljudi ovde znam svašta, a time se ne bavim. Dobrodošli ste kod nas u pab - nastavio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad nisam sebi davao ništa, a dužan sam sada, jednom mi je Vlada oprostio, a sada dajem sebi veliki, da bih sve vratio zbog kocke - dodao je Kristijan, pa nastavio:
Naša Gaga, naša draga osoba. Uvek kada je pohvalim, niko ništa dobacio nije. Nisi neka vau frizerka, ali ja sam u tebi prepoznao par stvari koje sam i saznao, ali i čuo. Prepoznao sam u dubini očiju, i duša, da ste sve vi preživele neku vrstu naselja, i uvek ću saosećati. Sve veze, gde ima varanja, udaranja i čupanja, mora da se prekine. Nemoj po svaku cenu ulaziti u vezu - rekao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.