AKTUELNO

Čekao je trenutak da sve objasni!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", urednik zabave na portalu Pink.rs Nemanja Vujčić je postavio naredno pitanje za Marka Janjuševića Janjuša: "Da li se osećaš iznevereno posle svega?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da se zahvalim ovim ljudima jer su mi dali razgovor sa psihijatrom! Reko sam da me ta tema ne zanima, ali sebi ću da dam par dana odmora da vidim šta i kako dalje! Svi su mi rekli da trebam da razmišljam samo o Kruni, a sve se dešava jer sam ja za nju bio vezan emostivno i to dosta, ali ona ne postoji za mene jer ne želim da se ponižavam! Ja sam u ovom odnosu bio previše dobar, ljhudi to ne znaju i ne trebaju da znaju jer je znam šta je istina i danas sam preseko neke stvari, i žao mi je što sam se dao više na ovu stranu nego na neku drugu i u tu se osećam iznevereno. Milsim ad se sve ružno da ispraviti u životu, a ona je druga osoba u mom životu sa kojom sam imao takvu emociju, a zbog te emocije sam prvu zapostavio i neću se kajati ni za šta jer je tako moralo da bude! Pobediću ja sve - rekao je Janjuš.
Ja nisam osoba koja će na prvu da neke stvari uradi, ja sam neko ko kada voli prelazi preko svega i ako kažem da je nešto tako, vreme sve pokaže jer ja nisam lud! Nije mi krivo što ona sa bilo kim ima kontakt, ja sam i ranije shvatio neke stvari i ovo nije iz čista mira sve, ja to znam i osećam se loše, ali eto rekao sam videćete kako je sve i šta je. Sve ovo se desilo iz nemoći i ja nisam ovo izazvao, a ja nisam kriv i nije ni bitno ko je u pravu i sve što je bilo neka ostane iza nas. Ja nisam ovde zbog takvih stvari, a sutra je Zadrugovizija gde ću pokazati ko sam ja i zašto sam ovde a ja znam šta je sve istina - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem mojoj porodici i Emi jer je ona majka mog deteta, da želim da ostanemo u kontaktu zbog deteta! Ja sam mislio da treba da mi stigne čestitka od nje, ali nije trebala i ja neću više da je uzimam u usta a njoj želim sve najbolje! Ja neću više da žalim ništa, samo jedino jer nisam bio sa detetom dvadeset meseci ali je izgleda sve tako moralo da bude - zaključio je Janjuš.
Te stvari se dešavaju zbog žena, i ja još uvek mi ljudi govore koliko ona mene voli i da me voli više od tate i ja sam shvatio da ako nekoga voliš takve stvari se ne rade! Ona je mene isprovocirala, i ja sam sve ono uradio i ja sam pogrešio jer nisam sve odradio kako sam trebao, ali šta je tu je ja mislim da sam ja u pravu! Ja nikada nisam želeo svađu, ali sam bio provociran na stotinu puta i prelazio sam preko svega na svoju štetu, pa čak i da se neko sprda sa mnom. Samo mi je jako žao jer sam bacio igračku, ali bio sam pijan i žao mi je jer sam sa Kristijanom i Čorbom bio dobar ali će vreme sve pokazati - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga