AKTUELNO

Kao i uvek, bio je iskren.

Branislav Bane Čolak popularan je po učešću u nekoliko sezona rijalitija Zadruga, a kada se osvrnemo na njegovo učešće, bilo je tu svega. Od zabave, pa sve do ljubavnih brodoloma koje je imao sa nekoliko zadrugarki, Bane je i te kako privukao pažnju mnogobrojne publike. Sa Branislavom smo porazgovarali o praznicima koji slede, a on je otkrio kako se Nova godina slavi u njegovom porodičnom domu.

Foto: Red TV Printscreen

Šta je najbolje, a šta najgore što ti se desilo u 2020. godini?

Najbolje što mi se desilo je sigurno još jedno iskustvo koje sam stekao, kao i to da sam ove godine upoznao par stvarno jako kvalitetnih i dobrih ljudi, a najgore, naravno gubitak dragih ljudi...

Da možeš, šta bi izbrisao iz 2020. godine, i čega ne bi želeo da se sećaš?

Izbrisao bih virus koji nas je sve odvojio, zabranio i prekinuo.

Najlepša praznična uspomena?

Kao mali sam pred Božić uvek išao sa dedom u šumu po badnjak. Meni je kao detetu to bila avantura i jedna od prelepih uspomena.

Kako ćeš provesti predstojeće praznike?

Zbog svih mera koje poštujemo, neće biti organizovanih dočeka, tako da ću Novu godinu provesti sa društvom, a Božićne sa porodicom.

Šta bi poželeo sebi u Novoj godini?

Posle svega što se desilo i što se i dalje dešava, želim sebi samo zdravlje. Sve ostalo bude i prodje, ali zdravlje je najbitnije.

Kratka poruka za čitaoce portala?

Budite živi i zdravi, širite ljubav i dobro raspoloženje, neka vam Nova godina donese puno sreće i uspeha! - poručio Je Bane za kraj.

Foto: Privatna arhiva

Autor: D.B.

#Zadruga