AKTUELNO

Hit!

U Zadrugu je stiglo prvo pismo za danas, a ovonedeljni vođa Ana Bulatović, zadrugarima je pročitala šta ime je Veliki šef poručio.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan bude kažnjen dvonedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Veliki šef - pisalo je u pismu.
Izvinjavam se Tari, ona je bila jako drska. Pali smo zajedno preko stolića, ali ja nisam imao nameru. Ja sam alergičan kada neko priđe mojim stvarima, ona je prsnula na kanađanke, na šorts i duks. Moje stvari su skupe, a ja ne bih voleo da ih neko uništi na taj način. Da je ceo bazen izbacila u pab, ne bi bilo frke, ali ulje ne može. Ako je sujeta zbog šlaga, to je strašno - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene blatila, a ja sam je tešila, pa mi je rekla da će da brišu pod sa mnom. Što se tiče svega, nisam imala nameru da se ovo desi. Ja sam prišla devojci, mislim na Ninu, ona mi je rekla da sam u pravu. Imaš degutantno ponašanje, a tako ćeš produžiti boravak. Žao mi je zbog Kristijana, kasno ćeš skapirati da ti Monika nije prijatelj - dodala je Tara, kao odgovor Goluboviću, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja posle ovoga stavljam tačku na naš odnos, nema potrebe više da se nastavljamo, ja te poštujem kao rijaliti igrača - dodala je Tara.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga