AKTUELNO

Zadrugarski vremeplov donosi ono što do sada niste videli!

Fran Pujas je zadrugar koji je od samog ulaska na meti mnogih zadrugara, kako zbog svoje veze sa Paulom Hublin, tako i zbog njegovog nesvakidašnjeg izgleda kojim je izazvao oprečne komentare. O njegovom životu van, ne zna se mnogo, obzirom na to da je njegova porodica uzdržana od komentara, međutim, poziv koji je nedavno dobio sa majkom, otkrio je da su, nasuprot svemu što se dešava, oni ipak uz njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova majka zamerila mu je na odnosu sa Paulom, ali i na suzama koje smo od samog početka mogli videti u nekoliko navrata. Ono što je birno je to da je Fran sada mirniji i da je siguran u podršku spolja. Međutim, što se tiče njegovog i Paulinog odnosa, situacija je i dalje na klimavim nogama, upravo iz razloga što su ih situacije koje su se desile u Zadruzi pomalo razdvojile. Ostaje da vidimo šta će se u nastavku desiti sa atraktivnim parom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada govorimo o Franu, ne možemo a da ne pomislimo na tetovaže koje poseduje. Podsećamo, popularni zadrugar važi za nosioca najvećeg broja tetovaža u Zadruzi, a ono što je i te kako upečatljivo jesu iste, koje ima i po licu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ono što mnogi do sada nisu videli jeste Franov izgled pre svih tetovaža koje je uradio. U nastavku, imate priliku da pogledate kako je zadrugar izgledao pre tetoviranja.

Foto: privatna arhiva

Kako je izgledalo njegovo detinjstvo

Njegovo lice se ni malo nije promenilo, a sudeći po fotografijama, njegovo detinjstvo bilo je šarenoliko i zanimljivo. Fran je u nekoliko navrata pominjao da je u životu probao svašta, i da je kao dete bio veseo i radoznao. Njegovo detinjstvo sastojalo se iz stalne aktivnosti u sportu, a tako i u hobijima koji su podrazumevali crtanje grafita, uživanje u vožnji skejtom, i svim ostalim dečijim zanimacijama.

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu "Zadruge".

Autor: D.B.

#Zadruga