AKTUELNO

Ljubav sve pobeđuje.

Iako su tokom celog dana za nama imali nesuglasice, Fran Pujas i Paula Hublin, ove večeri, rešili su da zakopaju ratne sekire, pa su zajedno u sofi u dnevnoj sobi uživali uz premijeru serije "Fatalna ljubav".

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugar se naslonio na Hublinovu, i zadremao, dok se njena ruka nekoliko puta spustila u pravcu njegovog lica. Da li je "Fatalna ljubav" zaslužna za izlive nežnosti, ostaje da saznamo u nastavku.

Podsećamo, priča serije „Fatalna ljubav“ počinje sa Kevser, devojkom koja je odrasla u skromnom i siromašnom kraju, a kada se uda za bogatog sina porodice Kirimli, njen otac prekida svaki kontakt sa njom jer ne odobrava taj brak. Kada Kevser izgubi muža, shvatiće da je zarobljena sa petogodišnjim sinom Jusufom u hladnoj vili porodice Kirimli i da nema gde da pobegne. I dok se Kevser bori za svoje dete, dogodiće se tragedija i umreće u nesreći koja se dogodila pod čudnim okolnostima. Uplašena da Jusuf ne ostane potpuno sam u toj vili bez ljubavi, Kevser na samrti moli sestru Seher da dođe u vilu i brine se o Jusufu. Iako se dugo borila sa sobom i sa svojim sumnjama, Seher odlučuje da po svaku cenu zaštiti Jusufa, sestrin amanet, te napušta svoju kuću i useljuje u dom porodice Kirimli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga