AKTUELNO

Marija nije ostala bez reči, već je odmah žestoko uzvratila.

U toku je igrica koja je i u nedelji za namam izazvala opšti haos na imanju u Šimanovcima. Podsećamo, zadrugari su imali prilike da jedni drugima zalepe šlag na facu, a danas je pred njima isti zadatak. Nakon nekolicine zadrugara, priliku da pokažu ko je među njima najiritantnija osoba, imaće priliku i Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Vratićemo šlagom, ovo je slatka osveta, a ja bih se osvrnula na sve vas, ne znam da li sam bila odvratna prema nekom. Ja znam da me ne znate kao Nadicu, nego kao Dicanu. Vi znate da sam ja Kijina keva, ja sam ovde Dicana , a ne to. Tek sada vidim sve, Riada, Vladimir je sve lepo rekao, mislim da si prenaglila što se mene tiče, a to ćeš videti kasnije, o tom potom. Kada je bio rođendan, nisam čitala 4 čestitke, i nisam se setila da ih pročitam. Imala sam od porodice, kolektiva, dece koju sam čuvala i od porodice Kockar. Mogu da kažem da sam posle 30 godina jedna bitna osoba u njihovom životu. Miljana, te poene što ti nisam dala tamo, videla sam da su ti značili moji poeni, pa sam te zagrlila. Mrzim što sam emotivna, a i vi ćete biti takvi. Marija, zato ću vam staviti na srce, jer vas boli Kija Kockar! - rekla je Nadica, i Mariji stavila šlag na grudi.
Mene ovo ne boli, ti moje dete vređaš - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam htela da to slatko dođe do njene duše. Ne znam što joj smeta moje dete. Tri ćerke, a ovakvo ponašanje - nastavila je Nadica, pa dodala:
Meni je najveći blam Miljana, što sam se sa tvojom majkom posvađala - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli te što ti je ćerka bila sa četvoricom u isto vreme - rekla je Marija.
Vi ste moj najveći blam, pozdravljam porodicu Kockar! - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga