AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, sve je isplivalo na videlo!

U nastavku emisije ,,Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević hteo je da rasvetla još jedan slučaj. Naime, sledeća tema bilo je prijateljstvo Vladimria Tomovića i Alena Hadrovića. Marko Đedović ustao je kako bi prokomentarisao ovaj buran odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je lepo mišljenje Alenu o Tomoviću, on će se pre sa mnom posvađati, nego reći, apsolutno sam siguran! Nikada neće reći šta misli - rekao je Đedović.
Ja ne mislim da je on nemoralan ili tako nešto - rekao je Vladimir.
Ja mogu da kažem da je u ovom prijateljstvu Alen bio mnogo iskreniji. Tomović i ja imamo neke svađe, u jednom momentu je on meni rekao ,,Pa, šta, ti si muvao zauzete devojke", to znači da njegovo prijateljstvo nije bilo iskreno, jer i njegov prijatelj je muvao zauzetu devojku! - otkrio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović se opravdao, gde je izneo svoj ugao gledanja, isticajući da mu je zasmetalo to što je Alen bio dobar sa Kristijanom Golubovićem, dan nakon što su imali brutalan sukob tokom zadatka ,,Policajci i lopovi".

Mnogo je lakše da se potučeš ovde sa momcima, nego da se zameriš sa Kristijanom. Ja sam bio spreman da se sukobim sa Kristijanom zbog Alena, a sutradan je on bio dobar sa njim - rekao je Tomović.
Ja sam svestan da si ti hteo da žrtvuješ sebe, ali da si isto tako hteo da balanciraš! - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam znao da imaš ovako mišljenje - rekao je Hadrović razočarano.
Ti si glumio prijateljstvo, a on nije - poručio ej Čorba Tomoviću.
Nisam mogao da u jedno m danu kada se komentarišu dve iste deve da podržavam Maju i Alena, a da j*bem majku Pauli i Tomi! - govorio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga