AKTUELNO

Rešeta sve redom!

Nakon što je očitala bukvicu Jovani Ljubisavljević na raspodeli budžeta, Ana Bulatović prešla je na Alena Hadrovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, Alenu mali, mi smo bolji nego pre. Ne vraćam ti mali jer si ti meni dao. Nego meni nešto smrdi kod tebe, ne umem da objasnim. Ti si gromada, ali ne iznosiš mišljenje o ovim ljudima. Kreneš, pa imaš neku kočnicu. Mislim da za Tomovića isto, nešto te tišti tu. Na kraju ćeš da pukneš. Mislim da ti smeta što je Tomović dominantan, imaš neke muške komplekse. Tomović ti kaže isto kao i neki "slabiji igrač", a ti njemu slabije odgovoriš. Ako ćeš "du, du, du" i Cveletu, onda ćeš "du, du, du" i Tomoviću. Ti si gazda lokala, ti štekaš pivo. Daj sad, pa će neko da ti da drugi put. Budi galantan, džek. Maja i ti niste jedno za drugo. Ti imaš neka viđenja u životu, koja Maja ne ispunjava. Ne mislim da je Maja nemoralna, ali te neke stvari, tebi smeta i to što Maja neće da skloni za sobom, to što ti spremaš, a Maja i Ivana leže. Imaš nepoverenje u Maju, imaćeš ceo život - poručila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijanu dajem srednji. Ispoštovao me je više puta. Zgotivila sam te na početku rijalitija, razumem ljude kao što si ti. Imaš i te kako neke ispravne stavove. Jedino što bih ti zamerila, onaj odnos sa mnom. Ja tebe nikad ne bih uvredila. Nikad te ne bih udarila nisko. Izgladili smo to - počela je Ana.
Rekao sam ti da ležiš kao krpa, a posle si skočila kao loptica, znači nisi krpa - odgovorio je Kristijan.
Vredan si i radan, krimi džimi nisu samo krimi džimi. Meni smeta kad iznosiš neke stvari o devojkama koje više nbisu u pabu, treba da ostaneš džentlmen. Ovde ti se ljudi uvlače, plaše te se, a ne treba, ti si jedan normalac. Ja ako dođem u pab, kako da znam da nećeš o meni loše posle - dodala je Bulatovićeva.
Ne radim to svima, ovi što ostavljaju tange usr*ne, kosu veštačku, koje su zaslužile - odgovorio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks stalno dobija male, ja ću ti dati srednji. Razočaraću se ako si prositutka, ali to je tvoja stvar. Meni je bitno kakav si čovek, prema meni si skroz okej. Ti nemaš svoj stav ili ne želiš da ga imaš. Ne sviđa mi se to što radiš u rijalitiju, ljubiš se sa Tomom, vataš sa Kristijanom, ovo sa Carem. Moraš da imaš dostojanstvo, gleda te majka. Nikola nije ušao ni 24 sata, ti odmah sa njim. Odmah Aleks, što ne neka druga. Eto, srednji - zaključila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.