AKTUELNO

Ovo je izazvalo veliku pažnju.

Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić večeras je podigao i Anđela Rankovića, a zanimao ga je njegov odnos sa Rialdom Karahasanović.

Tomović je juče rekao da ti je žao što si "propustio" Rialdu, da li je to tačno? - pitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je to izjavio jer smo obojica rekli da je možda greška što nismo ušli u vezu, jer ona ima kvalitete i da osoba koja uđe u vezu sa njom neće imati problema. To smo govorili od kada smo se razdvojili kao družina. Da bi veza sa njom za obojicu, ili svakog muškarca ovde, bila normalna veza jer je ona takva kakva je. Samo iz tog razloga. Ja sam našao osobu sa kojom želim da pokušam nešto, ali nisam dovoljno spreman za to. Samo smatramo da je Rialda kompetentna za vezu sa što manje pritiska. Svakom bi ovde bila dobra veza sa Rialdom, ali od kada smo Sanja i ja ušli u odnos to ne. Ali naravno, svi hvale vezu sa Kenanom. Da li je ona proračunata, to nije bitno. Oni imaju zdravu priču veze, daleko od svake veze ovde. Svako bi poželeo takvu vezu - rekao je Anđelo.
Svakako mi laska ovo, ja sam radila dosta na tome i sebi da mogu tu neku energiju da prenesem u partnerske odnose. To je to. Anđelo i ja smo se družili, nismo imali drugačiji odnos, ali mi prija da čujem to. Mi smo se od samog starta postavili prijateljski, ja nisam, a verujem ni on da nije gledao drugačije. Nisam čak ni njega posmatrala u smislu muškarca. E sad, šta bi bilo kad bi bilo. Malo sam u nezgodnoj poziciji, u vezi sam, emotivno ispunjena, ne mogu čak ni da pomislim na to. Vladimir menja izjave na dnevnom nivou, negde pre kad sam pričala sa njim, on je uvek naglašavao da sam ja primer žene za vezu i kreiranje budućnosti. Meni to laska kao ženi, ne mogu ništa sem da se zahvalim na komplimentu - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam problem da kažem to za nju, tako je bilo kako smo i pričali, ali nikad ni ja nisam to osetio sa njene strane. Samo smo pričali o tome da bi svakome bilo lakše da uđe u vezu sa njom, nego sa drugim devojkama. Naučio sam da ne žalim za nekim poluprijateljstvima, drugarstvima. Smatram da nije okej i korektno da posle onakvog odnosa kakvog smo imali na početku, da ja osećam ogromnu dozu netrpeljivosti. Ali nije mi žao, bili smo u dobrim odnosim, ne neki prijatelji, ali to mi je žao, što osećam netrpeljivost - nadovezao se Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.