AKTUELNO

Novi momenti!

Naredno pitanje od strane novinara, pročitano je za Minu Vrbaški: "Da li postoji način da se Filip i ti razdvojite, a da komunicirate normalno?"

Foto: TV Pink Printscreen

Filip i ja nemamo nikakvu komunikaciju, a nikada je nećemo ni imati posle svega i ne bih preterano komentarisala to! A od mene neće imati doskočice i provociranja, kao što se nadam da neće biti ni od njega. On mene milion puta opusuje, i sve mi se skupi pa onda i ja, kajem se jer sam mu spominala porodicu, ali stavljam tačku na tu priču. Nisam ljubomorna na njega i natašu, ja im želim svu sreću, nije moje da se mešam! Ja njega ne smatram ozbiljno, jer on muva svaku devojku - rekla je Mina.
Ti si rekao Milici Kemez, kako Mini nije stalo do Tomovića i da igra rijaliti, da li misliš da je to istina? - glasilo je pitanje za Filipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ona njega voli, i slažem se sa puno stvari koje je rekla ovde! Voleo bih da bude takoi da ne stojimo na putu jedno drugom, i da nema provokacija! Mislim da sve što je rekla i kakav odnos imamo, je realan i odličan,a Milici sam to rekao možda kada sam bio pijan, ali mislim da njoj prija pažnja od Tomovića! Ona i ja nemamo više žara za ljubav i svađe,a i čestitka od mojih me je poremetila. Samo mi je žao jer sam joj psovao porodicu, i ja im se izvinjavam! - rekao je Car.
Ja se ne osećam poniženo, jer sam sama sve dopustila i ne smatram da je sve njegova krivica nego moja, jer sam ja sve odobrila - dodala je Mina.
Vladimir i ja imamo fer odnos, samo je zgrešio na početku jer mi je rekao za nju sve najbolje, pa na kraju rekao ono loše! - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga