AKTUELNO

Sve je rekao!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", postavljeno je za Marka Janjuševića Janjuša: "Rekao si da će vaša priča da traje dok se Maja ne odljubi, zanima me koji je sledeći korak?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, takva je situacija mi nismo jedno za drugo, ali smo se vezali i ona mi je rekla da se nikada neće odmaći od mene! Ne znam, rekao sam da će biti ovako sedam meseci, samo da ne bude tuča. Postoji samo rešenje da odemo daleko, i da se ne viđamo ali to ne može da se desi - rekao je Janjuš, pa dodao:
Mene bi Maja i u Kini našla! Ja ne mogu da kažem da mi ne prija, ali kada je normalna i kada ne laže, jako mi prija a meni sve ovo u ovim godinama ne priliči i ona ne kapira da nešto nije dobro, ali sam sam birao i ispaštam sam! Ja znam da mi nemamo budućnosti, jer znam kakva je ona napolju i to je najveži problem. Ona je ljubomorna na sve! Iskreno, ne prija mi kada nosi kratko, ona je zgodna i lepa ali sve mora da ima meru, ja verujem da nekome to odgovara, ali meni ne! - rekao je Janjuš.
Ja moram da kežem da ja pokušavam da se promenim ali ne ide, jer mi je takav temperament! Stoji da ja njega volim, i za mene drugi ne postoji i može da bude ljubomoran samo na oblačenje, jer nikada nisam nikome davala povoda, a ja mogu da se oblačim tako jer imam 24 godine i priliči mi! Ja volim da sam uvek doterana, i vodim računa a gora mi je situacija kada se neko pojavi u pidžami i njemu to treba da imponuje. A naš odnos je takav, ima svega a ja bih najviše volela da smo kao Rialda i Kenana - rekla je Maja.
Moraš da se uskladiš prema njemu ako mu smeta, ipak je on tvoj dečko - dodala je Ivana Šašić.
Mislim da on voli kada mu ja kažem da ga volim, i prija mu da mu budem posvećena a malo je nesiguran u mene! a ja volim njega, a ako moje emocije prestanu ja bih mu rekla, a on voli da pecne i provocira - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga