AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić nastavio je da ispituje Tomu Panića u emisiji "Pitanja novinara".

Da li ti nije bilo logično nekako da popričate i da rešite i emotivni problem? - glasilo je pitanje, a Nadežda je pobegla.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi jesmo pričali o tome, tek treba da pričamo. Popričaćemo, ali očigledno je da mi ne možemo da se usaglasimo ni oko jedne sitnice. Očigledno je da nismo normalni, da smo dve budale, šta da kažem drugo? - odgovorio je Toma.
Šta misliš da je rešenje za vas dvoje? Da li postoji neko? - pitao je Nemanja.
Mislim da postoji rešenje za nas dvoje, ali nije vreme da se oko toga polemiše. Za sada ne postoji. Treba da prođe vreme, da bismo videli neke stvari. Ja sam njoj rekao, da ona nađe nekog, da ja nađem nekog. Da joj se neko približi, da joj da pažnju, isto i meni - pričao je Panić.
Ti samo pričaš o p*čki i parama! Znači da je rešenje da ja nađem dečka da bih ti se skinula sa kičme? Pričaš nebuloze! Sveti Petar ima tvoj ovoliki spisak za pakao! Meni pričaš koga ja gledam - skočila je Biljićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne gledam (Paulu), ne interesuje me u smislu tom - pravdao se Toma.
Ne bi da gledaš, ali bi da j*ebeš! Ko koga pita koga gleda? Ti meni pričaš ideš ovamo sa ovim, gledaš ovoga... Optužuješ me da jurim Boru - nastavila je Biljićeva, a Dušica je najavila pauzu za reklame, a Toma i Nadežda su nastavili da se svađaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.