AKTUELNO

Neviđeni haos!

U toku je porodični sastanak, zadrugari biraju najpokvarenijeg među njima, a Mišel Gvozdenović posvađao se sa Miljanom Kulić, jer je ovu etiketu dodelio njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću Sandru, i sinoć sam joj rekao da je pokvarena, vidiš da je neko u nečemu... I Ermina je pokvarena, ume da bude, ali neću sada... Mnogi ste bili pokvareni prema meni, ali pošto sam tebi sinoć to rekao, navešću tebe - rekao je Toma za Sandru.
Moram biti iskren, Miljana Kulić, kako zbog njenih postupaka napolju, tako i ovde. Ona je od mene napravila budalu, jer sam ja otišao do apartmana, pa je ispalo da sam je uznemiravao - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve si svesno radio, odlično znaš da kada urlaš ispred apartmana, znaš da ćeš probuditi dete, ispred apartmana si bio i počeo si da urlaš ,,Miksi", ne smeš u oči da me pogledaš. A pričaj kako si me tukao! Malo o tome pričaj, jer ja ću otići na poligraf, čim pre! Ja sam veliki čovek, jer sam ti oprostila - odbrusila je Miljana.
Miljana, ti si zla osoba i zato imaš zlu sudbinu! - uzvratio je Gvozdenović.
Ti si oćelavio do muke! Kada si napao Aleks, i ona ti je rekla za tvoj pogled, ja nisam htela da kažem kada si je napadao u pabu, ali ću reći na poligrafu. Ali ja tebi ne bih dala na značaju, ima ljudi koji su kvalitetniji. Nećeš imati više to zadovoljstvo, da se svađaš sa mnom, to zadovoljstvo ti neće biti pričinjeno. Ja sam danas bila kod Kristijana i na tebe ne obraćam pažnju - nastavila je Kulićeva.

Miljana je potom Maju Marković navela za najpokvareniju osobu u Beloj kući, navodeći razlog to što je prevarila bivšeg verenika Jovicu Putnikovića. Pored Maje, po Miljaninom mišljenju je i Nenad Lazić Neca takođe pokvaren.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Necu drugu nedelju namirisala i rekla da je pokvaren, svi su me napali - rekla je Miljana.
Ti si homofob i p*dere, svako ko bude vređao LGBT populaciju neka mi p*puši k*rac! - odbranio se Neca.
P*derčino jedna smrdljiva! Toma je broj jedan najpokvareniji, u odnosu sa Nadeždom, ali ja ću se voditi ličnim konfliktom, onda je to Neca! Video je da svako ima neku priču u rijalitiju, pa je mislio da će biti ,,I tata bi sine", ti si to izsmilio da bi opstao u rijalitiju, niti si zaljubljen u Boru, niti ga voliš, ali cilj ne opravdava sredstva - odbrusila je Kulićeva.
Čistije je moje d*pe, nego ta tvoja usta - uzvratio je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga