AKTUELNO

Nimalo lak zadatak!

Nakon što su se konačno probudili, skuvali kafu i doručkovali, zadrugari koji su zaplosleni u fabrici Velikog šefa, pripremili su lanč pakete za današnji dan. Oni su se, kada je došlo vreme za početak radnog vremena uputili ka radionici, gde su željno iščekivali kakav ih zadatak čeka!

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš, Jovana Tomić Matora, Nina Oluić, Alen Hadrović, Milan Janković Čorba, Paula Hublin, Jovan Cvijetić Cvele i Nikola Đorđević zauzeli su svoje pozicije, dok Vladimirt Tomović nije došao na svoje radno mesto.

Dragi radnicii, danas imate zadatak da napravite 3000 novogodišnjih čestitki. Šaljemo vam tri različite čestitke kako biste imali model za pravljenje. Šef fabrike vam kao ispomoć može dovesti Boru Santanu i Natašu Radan - Veliki šef.

Foto: TV Pink Printscreen

Radnici su zauzeli svoja radna mesta, a zadatak koji ih očekuje nije nimalo lak, međutim, ono što je sigurno je to da će narednih par dana u radionici kreativnost prštati na sve strane! Njihov današnji zadatak jeste izrada čestitki, koje su zadrugari već imali prilike da prave, stoga je Jovana Tomić Matora objasnila kako je ona to pravila u ranijim sezonama.

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: D.B.

#Zadruga