AKTUELNO

Šokirao sve.

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića. Na red da nominuje je došla Dragana Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li da počnem od barbike ili do Kenana? Iamm lepo mišljenje o Kenu, on je sjajan, divan, kulturan. Zameram mu to što treba da stane u zaštitu svoje devojke, i jednu psovku. Poslaću njega, sačuvaću Rialdu, i hvala ti za sve, jedna si prava heroina, i zvezda si prava - rekla je Dragana i poslala Kenan u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je bio Lepi Mića.

Večeras mogu da komentarišem ljude koji su iz grada u kom sam odrastao. Kenan živi u ulici kroz koju sam šetao kada sam išao u osovnu školu, a kada vidim Rialdu setim se moje srednje škole, i gde smo ona i ja imali istog razrednog starešinu. Ona i ja se od tog perioda ne znamo, a kao da smo komšije bili, a i sada smo. Kenan je divan momak, drugačiji momak u spoljnom svetu, drugačiji ovde. Iz njega kipi bes, on ima dve karakterne osobine, ja mislim da je on konfliktna osoba, i da ovde igra igru. Sa druge strane njegova strpljiost i kapiranje svih stvari i to što on vidi nešto što mi ne vidimo -pričao je Mića, pa krenuo o Rialdi.
Rialda je devojka koja ima dovoljno iskustva da gazi ka zvezdama. Ne priliči joj ono kako je predstavljena u štampi, ona mora da se dokazuje i da se ugleda na Teodoru Džehverović koja je to pokazala kako se radi. Rialdi ću da ti savet da se mane neke Big mame kuvanja kafe, a ona je dama i tako treba da se predstavi. Ona je ta koja treba da bude prva, a ne da bude kuvarica. Mislim da ste u društvu gde se ne možete očima gledati. Moraš da budeš dama i da se dokažeš da se to oko tebe sve lepo skocka. Treba ti dobar PR, i ja te vidim kao pravu zvezdu i kako ćeš pevati na splavima Alenovih priajtelja, i vi ćete biti zajedno, a Kenan je momak koji je bludnik, i momak koji je je*ao dve pi*ke. ostaviću Kenana, a Rialdu šaljem u izolaciju. - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sama došla u Beograd i pokazala ko sam, zadovoljna sam svojom karijerom i kako sam se postavila. Hvala celom mom timu na tome i verujem da će biti još bolje. Ja imam 28godina, i znam kakva sam i karijera je ispred mene - rekla je Rialda.
Ja ne znam nijednu tvoju pesmu, a i mislim da nisi ništa uradila. Ti si se branila od mog saveta - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga