AKTUELNO

Neviđeni haos na imanju!

Nakon odgledanog video-priloga o Miljani Kulić i Mišelu Gvozdenoviću, Zerina Hećo iskoristila je priliku da se obračuna sa Marijom Kulić. Marija nije krila da je besna na Miljanu, te je osudila njeno mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaša ćerka je i te kako u prednosti! Nemojte da je poredite, ja sam sa one druge strane, gde je dečko prilazio meni, a ja mu nisam dozvoljavala, a Vi ste rekli da ja skačem po njemu! A Vaša ćerka vrši mobing nad dečkom, dečko je izbezumljen i to treba da Vas bude sramota - rekla je Zerina.
Pola stola se smejalo, a pola je gledalo u Zolu i prozivalo. Da li ona tebi to radi iz osvete ili zato što misli da je smešno, ne znam. Ovo je najbrutalnije i odvratnije što može da kao majka da priušti sebi. E, ovo je gospođo jahanje - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadice, nema Marija šta da poradi, ona šta je uradila sa Miljanom je uradila. Ona je majka - rekao je Kristijan.
Ja sam joj milion puta rekla da treba da je bude sramota, šta će dete da joj gleda!? - ubacila se Kulićka.
On je malo gurnuo, kad je baš preterala, ona je pala na pod, vratila se pa je dečka grebala, isti ovakav performans, ali je trajao 45 minuta i bio je gori, jer je bilo zabadanja noktiju! - rekao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mišljenju, kriva je Miljana, on je hteo da reši situaciju, ona je iskoristila i počela je da ga napada! Ali se loše postavio ovde, pa je ispao žrtva, ja ne bih mogao ovako da se ponašam, ja bih je bacio! - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je katastrofa, Marija nije kompetentna da komentariše druge devojke, Vi ste njoj majka! - odbrusila je Sanja Stanković.
Ćuti, ti si najgora! Tebe majka nije vaspitala! Da ideš u katalog, da li te je tako vaspitala? Ja imam još dve ćerke, najbolje devojčice za primer! - odbrusila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, zna se, priča se po Nišu kakve su - dodala je Stankovićeva.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga