AKTUELNO

Šok!

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide i intiman susret Rialde Karahasanović i Alena Hadrovića koji se desio tokom žurke, kada su otvoreno flertovali.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta imam da kažem, ništa se ne vidi, nećete vi mene da ubedite ovde - rekla je Maja.
Ovo je prirodna slika svega! Oni traže štikle, traže budalaštine, a znamo da kod Kristijana u pabu ima otvarač - rekao je Lepi Mića.
Alen je jako inteligenten, ko misli da nije, taj se vara. Alen ima priliku da izabere gotov proizvod, koji je već afirmisan, ima ozbiljnog menadžera napolju i ima izbor takve devojke koja je čista kao sunce, a i devojke... - rekao je Tomović.
Šta znači to za menadžera?! - pobunio se Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima priliku da bude zvezda! Da Maja dostigle Rialdin nivo, mora da se trudi. Alen nikada Maji neće preći preko toga što je uradila svom bivšem vereniku koji je u kolicima! Za 100 života joj neće preći! Ali će razmišljati o tome kako će se predstaviti! E ovako, on sa njom ima konstantno potrebe ,,Ustani, reci" naređuje, a sa Rialdom se konstantno smeje! - dodao je Vladimir.
Nemojte vi da brinete o mojoj karijeri i talenat! Odakle znate šta ću ja biti, možda budem doktorka?! - brecnula se Maja.
Alen je rekao da želi da uloži u njenu karijeru! - istakao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni niko ne može da naređuje, ni majka, ni niko! Ja sam se borio za Maju! Ja možda ne mogu preko drugih stvari da pređem, a ne ta, ta stvar je na meni, jer sam ja to želeo! Ona vrlo dobro zna i pričali smo o tome i te kako, zna kao i za prošli klip, njoj smeta moj odnos sa Natašom, sa Rialdom ne - rekao je Alen.
Što Alena zanima da li su oni raskinuli u klipu? - zapitao se Vladimir.
Iskreno, ja sam jedan od moralnijih osoba u Zadruzi, ovo što sam video, i sa jedne, i sa druge strane, ne može da se kaže ni da je Alen, ni da je ona... Ne... Evo.. Izvini Rialda, ali ovo deluje, iskreno, da bi je Alen pojeo, ali i ona njega. Ja ovakav klip da sam doživeo u Zadruzi, a da imam devojku, ja se ne bih probudio ujutru - rekao je Janjuš.
Ja sam rekao da će Maja biti trudna sa Alenom u tri meseca, imaće karijeru Lepe Lukić, njemu je da pravi porodicu, ovde ima materijal, on zna šta je Rialda, a ovo je... Idemo, vitrina kući i idemo, tuc, tuc... - rekao je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga