AKTUELNO

ŠOK!

U Beloj kući se održava još jedna emisija "Pitanje gledalaca", a naredno pitanje je za Marka Janjuševića Janjuša: " Zašto si noćas reklao da si lažno razveden?"

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam u šali! Stvarno nisam znao šta potpisujem, aj jesam razveden i to nije za šalu, ali se nismo dogovarali oko alimentacije i sve je bilo za pet minuta - rekao je Janjuš.
I ja mislim da se šalio - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje je za Jovanu Ljubisavljević: "Da li te boli toliko jer ti je Vladimira lupio šlag?"

Ne boli me i mi nemamo šta da raskinemo! Dosta mi je svega i to me ne boli i ja sam ta koja ne želi da se povezuje sa njim, četiri meseca trpim sve i glumim da sam jaka. Šlag me nije pogodio, i ovakva sam zbog porodice i fali mi tata da mi pomogne i ja ovde imam probleme - rekla je Jovana.
Ja sma joj rekao da je ovo čeka, da je rekla bilo šta i da je došla na žurku, bilo bi drugačije a danas je bila kao uginulo prasencce i sve je pokazala - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam Vladimiru da nije fer da joj ovo radi, i rekla sam mu da joj namerno pravi priče a on je potvrdio - rekla je Zerina.
Ti si jedno govno! Ja bih ga ubila ja ga mrzim, on ima četrdeset godina, i on mene ne zanima ti si smrad najveći od svih - vikala je Jovana na Vladimira.
Ti si povređena i emotivno razrušena zbog njega, ovo si ti sve si lagala i ovo si ti - rekao je Đedović.
Zerinin iskaz nije validan, sedi dole Zerina jer sam vam ista interesna sfera! Jovana je rekla kako nije navikal na ovo što ja radim, ali tzo je žalosno jer ja sam joj davao lepe reči i komplimentre i nikada nisam ništa loše pričao o njoj. da sam video kakva je pre, nikada ne bih rekao da sam zaljubljen u nju. Ja je više neću dirati, i neću ad je provociran a napolju postoje klipovi i vide se klipovi gde ja naraučujem parfeme, i ona je rekla kako želi neki i ja sam naručio preko mog brata, a ona ga nije uzela i kako će ga uzeti za Novu godinu, tada će ga i dobiti, pa makar ga bacila u jezero - rekao je Tomović.
Dok je bila igrica sa šlagom ja sam joj rekla šta mislim! Bile smo bliske, ali se promenila, ja sa Vladimirom nemam nikakav odnos ali aj sam sinoć prošla i videla nju koja je u pidžami i svađa se sa njim i ja sam je pitala posle zašto plače! Sve ovo je ishod njenih dela i kontakta sa njim - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga