AKTUELNO

Opšti haos!

Upravo se u Beloj kući održava još jedna emisija "Pitanja gledalaca", a trenutno se polemiše odnos Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mora da mi se izvini, jer je rekla kako sam pristrasan, ružno je ono za dete! Moram da objasnim jednu stvar, on kaže da je nečije dete, i jeste ali nije malo i ja znam težinu maltretiranja nje u Čačku, ali ovo nije Čačak. on je dozvolio da mu ona priđe, on je majku Hanu nazvala svrakom i sada on hoće kao i ona hoće da bude i da se sveti! Ti Mišel spustiš loptu, pljuneš pa poližeš- rekao je Kristijan.
A sada sam ja za sve kriv. Jeste sada sve svalite na mene, zašto niko nije nju osudio kada je ona mene budila. Ja sam pokušao da spustim loptu, ali nije išlo - vikao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si taj koji je spominjao porodicu! Ti si taj koji spominje moju majku, i dokazao si da si đubre a ne gospodin - vikala je Miljana.
Ajde, ajde iš za Niš - rekao je Mišel.
Ja sam ovde i napolju ostvarena i tebe to najviše boli! Tio si dirao moje dete, ja tebe nisam dirala i tukao si me sada pokazuješ kakv si i koliki si gospodin, padaju maske postaćeš agresivan - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću vam biti godi od Đedovića! - rekao je Mišel Mariji.
Mišel je rekao kako će da bude Marko, a poenta je da bude bolji nego gori! Moje greška i mane ne opravdavam i ti si sada na njenom terenu, ja razumem da ga boli istina, a ako te to boli dole, trebaš da ideš da se lečiš! Njega boli polni organ, pa zato viče, kada si je psovao i rekao "j*bem ti sve", ona je pitala i dete, ti si rekao sve i to je kraj - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga