AKTUELNO

Paula je rešila da prizna sve!

Milan Milošević pojavio se na vratima Bele kuće i okupio zadrugare, kako bi im postavio pitanja gledalaca. Prvo za večeras bilo je na račun Nadežde Biljić:

Da li te je povredilo to što je Toma rekao Pauli o tebi kao ženi? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi je teško i ne verujem da ću ikada moći da pređem preko svega. Ja sam se tek pre devet meseci porodila i imala sam strašnih psihičkih problema, mi sada ne možemo da nađemo zajednički jezik, on je iste stvari govorio za druge devojke, a sada priča to za majku svog deteta. Ne znam da li ću imati snage da preguram neke stvari, mislim o sebi čak i da sam loša majka, mislim da moje dete zaslužuje majku koja je srećna i oca koji voli svoju majku. Jako me boli sve. Boli me što je lagao da bi mogao da im se*s sa nekim - plakala je Nadežda.
On je meni sve to govorio pred kraj našeg odnosa. Rekao mi je i da je kupio psa i da se nije mogla brinuti ni o njemu, kao ni o detetu, rekao mi je da dete plače sve vreme, da je sve sam radio, da je zapostavljala dete. Predstavio ju je kao monstruma - potvrdila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Po tome možete videti da je ovo samo priprema terena, unakaradio je pojam porodice, ovakvu dozu monstruoznosti zarad neke veze i se*sa niko nije video - rekao je Kristijan.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga