AKTUELNO

Oboje su bili iskreni.

Nakon "Izbora potrčka" došlo je vreme i za ne tako dragu emisiju zadrugara. U pitanju je "Pretres nedelje sa Milanom", a voditelj Milan Milošević će imati priliku da sa zadrugarima prokomentariše najaktuenije teme u Zadruzi, a sudeći po dešavanjima u nedelji za nama, ovo će biti i te kako zanimljiva noć. Prva tema je bila očekivana, a za komentar se javilo dosta zadrugara, čija su mišljenja bila oprečna. 

Međutim, nakon teme koja je uzdrmala sve strasti u Zadruzi, voditelj Milan Milošević je podigao Anđela Rankovića, i pomenuo momenat kada je izjavio da će sve devojke sa kojima je Jovana Tomić Matora bila, smuvati.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo pre nedleju dana, kada je rekla da neće da nas pecka, a potom rekla da će Sanja u našoj vezi biti muško - rekao je Anđelo.
Ako može, neka ka*a sve moje bivše. A verujem da sve moje devojke, osim Sanje, nikako ne bi njega izabrale kao njihov tip momaka. Ja samo ne želim više da se petljam, mene ne zanima nijedno od njih dvoje. Ja sam danas videla neke komunikacije, ali priznajem, nekada prokomentarišem, ali neću da se petljam u tu temu više. Nema potrebe da mene iko išta pita, ponašaću se prema njima kao prema mojim neprijateljima - objasnila je Matora.
Vi sada niste zajedno? Da li si u avgustu razgovarao sa Sanjinom majkom? - pitao je voditelj Milan.
Da, na rođendanu - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa rekao si da ti se sviđa, a bi je muvao? - nastavio je voditelj.
Ne sećam se da sam to rekao, ja jesam bio pijan, a sigurno nisam rekao da sma želeo da budem sa njom u vezi. Ali, šta god da je rekla Branka, tako je, nemam problem sa tim. Sa Sanjom, ne znam, mi smo pričali, i ona mi je rekla da budem iskren, i priznao sam da u ovom trenutku, ne mogu da idem dalje i da budem u vezi - objasnio je Ranković.
Sve se promenilo od Gocinog ulaska? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Nju neću da komentarišem, ja jesma poželeo da uđem sa Sanjom u vezu, ali sada ne mislim tako, u ovom trenutku osećam da to nije to - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Svestan si da je Sanja sve izgubila zbog ulaska u vezu sa tobom, ovo ispada kao osveta Matoroj? - nastavio je voditelj Milan.
Ja i dalje smatram Sanju za devojku koja je super, moji vole Sanju, i uopšte nikada ne bih rekao da ona nije za mene i za vezu. Ne znam kako da objasnim to. Nikada Sanji ne bih uradio ništa loše, niti bih igrao na taj način, niti sa bilo kojom drugom devojkom. Pokušap sam, možda je nepromišljeno, ali smatram da je ružno biti neiskren - dodao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si svestan koliko si Sanju sada povredio, a imali ste divno prijateljstvo? - pitao je voditelj.
Da, svestan sam - rekao je Ranković.
Znam da izgleda kao da se njoj svetio, ali znam da nikada ne bi rizikovao prijateljstvo. On je ovde izgubio mene, a ja mnogo više. Izgubila sam njega, odnos ovde, napolju, sve. Kada sam to priznala, bila sam sigurna u sebe, smatrala sam da sam u pravu, da je to to - objasnila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga