AKTUELNO

Burno!

Trenutno u Beloj kući zadrugari komentarišu današnju podelu budžeta ovonedeljnog vođe Sandre Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

U subotu je bilo pitanje novinara da li je Paula žrtva Tomine manipulacije, i Sandra se povela tim pitanjem i mislim da je to razlog! Jedini koji je branio Paulu, bio sam ja, e sada kada je ušla Nadežda, o njoj se izmenilo mišljenje tokom noći, i tada je Sandra izmenila mišljenje, mislim da ne može da stavi u isti koš Tomu i Nadeždu! - rekao je Mića.
Sandra ima m*da samo kada sam ja u pitanju, a prema drugima ne! Mislim da nema potrebe da se svađamo - rekla je Nadežda.
Slušao sam celu podelu, ali buždet posle kog nisam komentarisao jeste Kristijan, koji je nju najviše uvredio a ona mu ja dala najveći budžet, a onda je meni uvijala u foliju sve, a ja sam je vraćao kada je htela zbog Kristijana da izađe napolje! Milsim da mi zamera neke stvari, i što sam nekoga opsovao, a Kenanu je dala srednji budžet, a isto je rekao njenoj najboljoj drugarici gore stvari. A ogrešila se i o Anđela, i bila je dosta kontradiktorna, a najviše mi je zaparao uši Kristijanov budžet - rekao je Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da kažem da je Sandra bila pristrasna, i mnogo sam se iznenadila! Mislim da je iznosila mišljenje po tome ko koga napada, a meni i Jovani je rekla kako će nam dati veliki budžet! Ovde postoji čopor, one štekaju hranu i Rialda podmeće Natašu i onda se ljudi čude, onda one određuju ko će kada da se kupa i svašta nešto - rekla je Ana.
Sram te bilo ološu jedan, pogledaj se! Ti si jedna ljubavnica, štakoru - vikala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga