AKTUELNO

Nisu zadovoljni raspodelom.

Nakon raspodele budžeta Sandre Rešić, zadrugari su istu komentarisali.

Nataša ja sam tebi ovde pravi prijatelj, branio sam te ovde i braniću te uvek, iako kafu nisam popio sa tobom. Ja znam šta misli narod, mene boli uvo šta vi misilite, to što me vi volite ili ne volite - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomoviću, mora da se poštuje red. Ti ustaješ i pričaš - rekla je Marija.
Ogrešila si se o Anđela, iako ne pijemo kafu sa njima. Prema nekim ljudima si uvila u foliju, ne kažem da treba da biješ tuđe bitke. U pola budžeta si se izgubila. Ja kod Kristijana i ekipe u pabu, cenim lojalnost. Oni su jedni drugima na prvom mestu. Ne smatram da Kenanov opstanak zavisi od veze sa mnom niti sa bilo kim - rekla je Rialda.
Što se tiče raspodele budžeta, nije mi se dopala. Očekivala sam realnije komentare. Sandra je podelila budžet, ako je ocena od 1 do 5, dala bih ti 2+. Mene ne zanima koliko para daješ, mene zanimaju komentari. Ljude nisi iskomentarisla kako treba, Matoru, Ša, Kenana, Rialdu, Nadeždu... Ima tu ljudi. Mene pogađaju reči od nekih ljudi koji su vređali moje dete. To sam ti strašno zamerila, razočarala si me. Ponekad možeš da me oduševiš toliko, kao da gledam sebe. Ako želiš da budeš objektivna, budi realna prema svima i prema svojim prijateljima - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga