AKTUELNO

Cela istina je isplivala!

Naredno pitanje, koje je postavljeno u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", bilo je od strane urednika zabave, na portalu Pink.rs Nemanje Vujčića za Nenada Lazića Necu: "Ono što se desilo sa tobom, podiglo je veliku prašinu! Šta ti kažeš na to?"

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što sam ja ikada pričao, ja sam bio iskren i iskren sam! Ja samog sebe osuđujem jer sam izabrao pogrešan trenutak, i oni imaju pravo da me osuđuju! Generalno, ja nisam brao momenat, a ono što se tiče moje seksualnosti svi vrše pritisak na mene, i ono u garderoberu je bila kap koja je prelila čašu - rekao je Neca, pa dodao:
Ja nisam tražio kadar, i rekao sam kako igram igru! Ja hoću da objasnim to da sam se zaljubio, to nema smisla, ja sam to rekao i Matoroj, on meni prija i njegova pažnja a ne seksualno, i osećam nekih mesec dana od njegovog ulaska, tada sam shvatio emocije. Ja sam pogrešno reko sve, i meni su emocije pomešane i jako mi je drag i žao bi mi bilo da nismo prijatelji, i žao mi je zbog Milice jer je mnogo volim, ali ima prava da se ljuti na mene! Sve što sam je tešio, bilo je iskreno i ja njih vidim zajedno, a on mi nije davao povoda da bilo šta osetim i ja njega volim na poseban način! Ja znam da on mene voli kao druga i kao brata, i nikakvu emociju u tom smilsu nemam, i svi znamo ko je on - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Istine je da se on plaši osuda i sada sve pegla, pričaj normalno nempoj da ispadaš idiot - dodao je Đedović.
Jako nam je neprijatno i ja bih hteo da stavim tačku na to! Ja nikada nisam rekao za te poglede, i on mene gleda kao brata i prijatelja. Ja na njega gledam kao na neku osobu sa televizije, i tako sam se zaljubio - dodao je Neca.
Ništa nisam htela da kažem, sem što sada laže ujutru je vedar a sada je utihnuo, ali to radi zbog Milice! Mislim da se uplašio jer se ona udaljila, i zbog Bore koji se udaljio od trenutka kada je to saznao, i on jeste zaljubljen u Boru. On je hteo igrače da nosi Bori, i jako je bezobrazan prema njemu i hoće da zavrti tu priču i izaziva svu negativu - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegovi roditelji su me zvakli i molili da budem uz njega, i on odjednom on mene prati i grli me pa se buni kada me neko grli, i tada je počeo to da mi prebacuje! Ja kada vodim emisiju on se naljuti, on je priznao kako bi izmislio priču, aj nemam prolem da li je on homoseksualac ili ne, ali Miljana i ja se juče zezamo kao se ljubimo i on me je šutnuo! Te stranice imaju ljudi prava, a ja ću ga i*jebati za crnim stolom! Kada sam bio sa Milicom nisam imao stranice, a njegove su me molili da mu pomognem, a Matora od ovoga pravi sprdnju. Monika mi je rekla da bi napravio priču, ja mogu sa njim da pravim cirkus, ali smo videli koliko je on bezobrazan i podmuko - rekao je Bora.
On je već uradio to da ja uvenem - rekao je Neca.
Bilo je juče zezanje, i on ga je šutnuo, pa kaže kako mu je krivo, i mogu da kažem da on nije naivan i da je sve gledao, Neca kada ga ne zove drvo, njega to boli i ne zna šta da radi. podržavam jer se autovao, ali je izabrao pogrešan trenutak, a i Milica je posumnjala u njega i seksualnost, a mogao je i tada da kaže, ali mislim da nije razmišljao, i on nije detence stoji pored mene i laže! On sada kalkuliše, a rekao mi je i kako su roditelji sumnjali u to, i mislim da sada nije iskren do kraja - rekla je Matora.
On je meni olakšao time jer me je pritiskao da priznam, svi su uvek vršili pritisak na mene, i on je prvu pesmicu smislio na konto moje seksualnosti! - pojasnio ej Neca.
On je rekao da mu se sviđa, Nikola, Đoče, Vuk, Bora i Janjuš, ali se zaljubio u Boru jer mu pruža pažnju i posvećuje vreme - dodala je Nataša.
Ja njemu nikada ne bih prišao, samo sam hteo da se zezamo a evo ispalo je ovako i ne prija mi što mu se sviđam! On je jako bezobrazan, i ja najavljujem da ću mu uvaliti koske! On ovo namerno radi, ali ja se njemu nikada ne bih posvetio da me njegovi nisu molili a on se zaljubio kao tetreb,a ponaša se kao moje bivše, pa ni Milica nije bila ovakva - dodao je besno Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga