AKTUELNO

Kompletno su pojasnili na kom nivou je njihov odnos!

Naredno pitanje, koje je postavljeno u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", bilo je za Sanju Stanković i Anđela Rankovića: "Kako gledate na vaš odnos sada, posle svega svađa, smeha i vrtloga?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam ušla u ovaj odnos ja sam bila svesna šta ću da izgubim, ako se nešto desi! Izdešavalo se sve to i ja ga razumem, on i ja nismo zajedno, ali čekam da vidim kako se on oseća. Mi se zezamo i provodimo vreme zajdeno, biću uz nega dokle god on ima osmeh zbog mene, a kada ga ne bude imao ja ću da se udaljum! Ne mogu da nađem adekvatnu reč za naš odnos, a za ostalo pitajte njega - rekla je Sanja.
Sve je zapetljano, razmišljamo i pričamo, ja sam joj rekao da želim da razgovaramo, jer pre svaega smo mi bili prijatelji, i ne želimo ništa da krijemo! Ona je čista i jasna, ali aj sam neko ko bi trebao da bude jasan, ali to trenutno nije tako, i msilim da je pravednije da budem iskren, i naš odnos je komplikovan, jer ja ne želim da radim bilo šta jer smo sve zapetljali, i ne želim da nas dovedem u situaciju da nam se neko smeje i gleda nas kao smejuriju. Najbolje je da sve bude čisto i transparentno, ali ja nisam čist i ona mi se dopada. Postoji stras, ali ja nisam još uvek emotivno slobodan, i ne želim da je lažem i dok ležimo da je meni glava na nekom drugom mestu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, mi smo pričali i dali smo rok nama, da se saberemo jer ne želimo da se ovo razvlači! Meni je glava na drugom mestu, jer nisam spreman da pružim sto odsto sebe, i zato nisam ulazio u veze. Treba da me povetzuju, ali ja nisam ušao u vezu i ovde! Ja nijednoj nisam rekao da hoću da budem sa njom, i nisam išao iz veze u vezu, ja sam ulazio u kombinacije i zanimaciju! ja imam osećanaj prema vezi koja se ovde desila, i mislim da Teodoru Džehverović i kada sam ušao sve mi je bilo isto, ali ne želim ad se nadam nečemu. Ja samo želim da budem iskren sa njom - pojasnio je Anđelo.
Imanje i sve ovde me podseća na nju, i mislim da nije dobro što sam ovde, a ima i deo toga svega! Sanja me ne podseća na Teodoru, a Goca me je jako iznervirala svojim komentarom i jako me je potreslo sve to - pojasnio je Anđelo.
Kada se ne bude više smejao ja ću da odem, i trpim sve i znala sam u šta ulazim ali on je dobar i vredi da se borim za njega! Meni je sa njim prelepo, i vidim sebe sa njim, ali ako ne ide ostaćemo prijatelji. ja sam se uvek borila, i sada su emocije sa moje strane ali čeam i njegove! On i ja smo bili prijateji i ja sam bila svedok te ljubavi i to je njegova prošlost koja je lepa, i ja sam to prihvatila tako i ja probem nemam - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga