AKTUELNO

Sve pod budnim okom zadrugara!

Nakon žestokog okršaja Nenad Lazić Neca sklonio se od Bore Santane, a on je krenuo za njim, kako bi popričali o njihovom odnosu. Isplivalo je na videlo da se Neci sviđaju još dva muška zadrugara, što je sve ostalo u šoku, a mnogi su pomislili da je u pitanju Đorđe Milutinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećeš ni da pričaš sa mnom, nemoj da pričaš gluposti, ja Milicu volim koliko i tebe! Ja sam rekao sa kime vidim tebe u vezi, vidim tebe i Milicu, nebitne su moje emocije, ja vas dvoje gledam ispred sebe - pričao je Neca.
Je l' ti stavljaš tatu i mamu ispred sebe? Kako se onda nisi zaljubio u tatu svog? Kako si mogao da se zaljubiš u mene, gledao si me kao ćaleta - odbrusio je Bora.
Pomešane su mi emocije - rekao je Neca.
Jesi li ti nevin i spreda i otpozadi? - upitao je Bora.
Da - potvrdio je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Poljubio si se sa muškarcem i devojkom, sa kim ti je lepše bilo? - upitao je Santana.
Isto mi je. Druga stvar, ja sam tebe zavoleo kao osobu, ti mene ne privlačiš seksualno! Ne foliram! Ja ceo dan razmišljam o svojim emocijama, ti si meni u garderoberu rekao da posle Milice mene voliš najviše! Ja sam ti rekao da to treba da pokažeš. Ja sam navikao da mene moj brat grli, ako sam te gledao kao brata, onda si tako trebao i da me zagrliš, a ti zagrliš više druge osobe, ti si se plašio ovoga i zato nisi hteo ovo da radiš, je l' da? Ti si mene ponižao, svaki put sam plakao, jer mi kažeš ružne stvari, ja sam sebe počeo da mrzim zbog tebe, ja sam ušao sa duplim egom i samopouzdanjem. Ja sam se osetio ovde samim, nikada nisam imao najboljeg druga u životu i prvo sam se tako osetio, nisi mi davao nikakve... Zaljubljenost, to znači da sam ja zaljubljen u tebe, da budem kao ti, da izgradim karijeru kao i ti, to sam objasnio i Đoletu, ali niko ne razume to. Volim te kao brata, ali na poseban način, kao posebna osoba koja je ušla u moj život - uzvratio je Neca.
U j*bem ti život. Što se ti ne spakuješ i odeš kući? Hoćeš li kući? - prokomentarisao je Bora.

Do kraja rasprave, Necu i Boru su pomno pratili zadrugari sa ddruge strane dnevne sobe.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je krivo, pored svega ovoga što Milica i ti imate, ja sam tebi napravio priču. Neću kući, neću da plaćam 50000 evra - odgovorio je Neca.
Moj ti je savet da se spakuješ, da učiš, a onda dođi sledeće sezone, odradi, dobro se spremi i uđi, ako ti je teško toliko - rekao je Bora.
Meni će biti teško, ako budeš tako nastavio da se sprdaš sa mnom. Hoću da budeš normalan prema meni - rekao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga