AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Miljana Kulić dopratila je Mišela Gvozdenovića do pušionice, gde mu je nakon cigarete poželela laku noć. U pušionici su se sa njima nalazile Ermina Pašović i Sandra Rešić, koje su pričale o ponašanju Milice Kemez.

Milica i Bora se takmiče u sujeti. Ona je bila ljubomorna na sve parove prošle godine. Njoj da je sestra ovde, ona bi je kanalila - govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam utisak da je Milici žalije što je to Bora uradio, nego Mirela - dodala je Sandra.
Ona je sujetna na svoju sestru. A ovo što radi sa Borom je održavanje priče, da bi bila u temi - govorila je Pašovićeva.
Ali to ti je sestra, nije više ni rijaliti... - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Brat ubije brata, ništa me ne čudi. Ona zna da se Mirela neće oglasiti, a sada pravi veću žrtvu od sebe. 90% stola to misli, neće da kaže. To je njena taktika, kada ustaneš i kažeš glasno: "Svi me napadate, a ne napadate njega". To je taktika, to ne priča nama, nego gledaocima. Tako je i Mensur radio. Ja sam Milicu toliko volela prošle sezone, vodila ratove zbog nje, ja je i dalje volim, ali sam se razočarala kad sam videla kakvu igru igra... - pričala je Ermina.
Ona jeste žrtva, ovo jeste paklena situacija. Ali rijaliti igre gde se igraš sa porodicom meni nisu jasne... - zaključila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.