AKTUELNO

Danima imaju sukobe.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dragani Mitrović.

Dragana, prema Tari imaš averziju od kada je ušla, da li je to zbog Mateje, jer je tvoja sestra bila zaljubljena u njega? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To je TIjana, od moje sestre ćerka, rekla sam to u šali, da ih je ona gotivila oboje. Ona se promenila prema meni, od onog sa Nikolom. Ovo juče je uradila namerno, išla je za mnom, to je trajalo, unosila mi se u facu, nisam mogla da se pomerim od nje, zalepila se za mene - pričala je Dragana.
Tema je Mateja i tvoja sestra - pecnula je Tara.
Onda me je jedna šutnula, jedna gurnula sa leđa, Paula i Tara. Rekla je da je dobila šta je htela - dodala je Mitrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad mi nije spomenula da je neko od njenih zaljubljen u mog bivšeg momka. Što se tiče toga, nisam znala i bila upućena u to. Što se tiče Draganine averzije prema meni, nisam je primećivala kad sam ušla, samo sam rekla da sili tu neku priču i da je Mići rekla da želi da zaradi novac preko te priče, jedino sam to o Dragani komentarisala. Bile smo okej kada mi je bila pismonoša za Čorbu, posle su krenula neka dobacivanja, besno ponašanje. Za Nikolu sam se šalila, ona mi odbrusi bezobrazno. Ima nešto što joj se ne dopada kod mene - dodala je Simova.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.