AKTUELNO

Buran početak!

Prvo pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Vladimiru Tomoviću.

Zašto si rekao da se nadaš da Jovana shvata da se samo sprdaš sa Zerinom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sećam se da sam to rekao, malo sam bio pripit. Moniki sam verovatno rekao... Jovana je devojka za koju od prvog dana govorim da je posebna, verovatno mi se to vratilo u pripitom stanju. Neću više da pijem do kraja rijalitija. Jovani sam imao potrebu sinoć da se izvinim, ali ne pričamo od prošlih klipova. Jovana je jedina devojka za koju sam rekao da sam zaljubljen. Ako neko napolju ne vidi da se ja sprdam sa Zerinom, to bi me izdeprimiralo... - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim je sada dao potvrdu da zna da se Jovani sviđa, da on misli da se Jovani sviđa. Upravo ta ideja je ta u njegovoj glavi - istakao je Marko Đedović.
To je njegovo mišljenje, svaka glava ima pravo da misli, sada da li je glava ili puna... Ustani i demantuj - poručila je Jovana Tomoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam osetio to da je zaljubljena u mene. Neka je živa i zdrava dečku i porodici, ne mogu da joj trljam na nos da je zaljubljena u mene - odgovorio je Vladimir.
Jako inteligentan potez Tomovića, sada dobije simpatije kod nje braneći je. To joj daje za pravo da uvek misli da će je štiti. Jovana, nije sram da kažeš da imaš osećanja - poručio je Lepi Mića.
Svako ima pravo na svoje mišljenje - pobunila se misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.