AKTUELNO

Aleksandra je takođe istakla koliko joj Tomović prija!

Naredni gost u "Radio amneziji" bio je Vladimir Tomović i Aleksandra Nikolić. Bora je odmah za Vladimira imao nekoliko pitanja, a prvo je bilo zašto je pio posle toliko godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nisu uslovi i ljudi gde čovek treba da se pokaže na delu, a čovek ovde treba da bude loš, ker većina ne zaslužuje bolje. Ja sam sa svima sinoć bio dobar, a izvinio sam se svima prema kojima sam bio možda malo napadan - rekao je Tomović.
Da li je istina da si popio, zbog Zerine, da bi se opustio? - pitao je Bora.
Ma ne, ja sam samo želeo da se opustim. Ja sma rekao Zerini da volim da se igram rijalitija, zanimljivo mi je,i istina je da sam sve igrao da bih bio u izolaciji kako bih se odmorio za slavu. Volim da sma u izolaciji, jer se tamo najbolje umirim, a svi znaju da je ovo isplanirano - objasnio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina ti se ne dopada? - nastavio je Bora.
Ona se sada ponaša onako kako bih voleo, ne ponaša se prikladno. Ona treba da ima druge kvalitete, osim lepote. Žena mora da ima dostojanstva i poštovanja da bi bila moja devojka. Sada je daleko od toga - rekao je Tomović.
Aleks, šta se dešava sa tobom i sa Vladimirom? - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Prija mi, dobar je, zaista je dobar, prija mi njegova pažnja, saveti i sve to. Što se tiče Zerine, ja nju nikada nisam vređala, a ja sam čula da je ona mene vređala kod drugih. Ona meni nije nikakva drugarica da ja moram da vodim računa - objasnila je Aleksandra.
Ja sam sa Zerinine strane osetio majčinsku ljubav! - nsmejao se Vladimir.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga