AKTUELNO

Haos tokom "Pretresa nedelje sa Milanom".

Nakon zanimljivih tema i pitanja koja su postavljena tokom ovonedeljnog "Pretresa nedelje sa Milanom" na red je došla i naredna tema koja se ticala odnosa Sanje Stanković i Tare Simov koje su u toku dana razgovarale o Pauli Hublin.

Rekla sam Tari da neću da se družim sa njom, sve dok se ona druži saži sa Paulom. Ona je uz Frana počela sa njom da se druži, a znam kakvo je mišljenje imala o njoj ranije - rekla je Sanja.
Nisam to osetila kao ucenu. Ja nisam znala da je Sanja imala loše mišljenje, ona je meni jednom rekla da joj e čak gotivna - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa si me slušala za nominacije, znala bi šta sam rekla - objasnila je Sanja.
Meni je to bolesno, nas dve se ne svađamo, nemamo rasprave i ostalo - dodala je Paula.
Bila sam u depresiji, ti si blejala sa Nikolom, a meni si prebacila Jovanu. Bila sam sama - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukačila sam se sa Čorbom, Kikijem, Mišelom, Necom i to, prijaju mi, druga energija mi prija - pravdala se Tara.
Sa svima se družiš osim sa mnom - rekla je Sanja.
Ja nju ne mrzim, samo sam iznela mišljenje o njenim postupcima, nisam se dizala, vraćala joj na komentare i ostalo. Mogla je da mi kaže šta mislim, jer sam neke stvari napravila. Rekla sam joj da mislim da je folirant i to je to. Ona se posle toga digla, i shvatila sam da ne može da prihvati nečije mišljenje. Ja imam veće pravo da mrzim tebe nego ti mene. Ne znam šta je porblem, znaš koliko ljudi ovde iznosi odvratno mišljenje o meni, on prvi, Ana isto. I poštujem sve to, ja prva nemam pravo d akažem bilo šta, ponavljam. Ja sam samo tebi rekla da si folirant, to nije povod da ti drugaricu ucenjuješ zbog mene. Iz kog razloga? - pitala je Paula.
Ja ne mogu da blejim sa vama, to mi nije normalno - rekla je Sanja.
Družile smo se sa Nenadom, a ne pričamo sa Franom, isto je! - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bolesno da neko nekog ucenjuje na temelju mog mišljenja - dodala je Hublinova.
Ja sam njoj rekla da mogu da joj zamerim na Jovani, mislim na druženju. Jovana mi je nešto digla pritisak, i ja sam pravila rijaliti glupost, i ja sam tada njoj rekla da sam lagala i ostalo. za dva meseca, Jovana svaki put kada se desi nešto, Jovana mi pomene tu sitnicu. To se desilo danas u garderoberu, mi smo ćaskale sve tri, i onda sam skontala šta je bilo. Rekla mi je ako hoću sa njom ne mogu da se družim sa Paulom - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga