AKTUELNO

Bio je iskren povodom nihovog odnosa.

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom" a tema koja je do sada izazvala lavinu komentara ticala se upravo Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Podsećamo, ovo dvoje zadrugara su imali priliku da se ostvare kao roditelji po treći put, međutim Kulićeva je donela odluku sa kojom se većina zadrugara nije složila. Nakon njenog povratka ona i Čolić nisu imali kontakt, a da li je ovo veče prilika da se sve sazna, ostaje da vidimo u nastavku. Lazar Čolić je nastavio svoje malopređašnje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljam o nekim stvarima, svestan sam, i znam ako odme kod nje, znam šta će biti. Kada me zagrli i zaplače, ja znam da neću ostati hladan. Mi ćemo se pomiriti, poljubiti, i sve će biti kao pre - počeo je Čolić, ali ga je Mića prekinuo:
Onda ustani i reci! - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo ni krenuli da pričamo, ona već priča o parama. Dva dana će biti super, a onda treći dan dolazi do hvatanja za vratove. Ona je bez mene bolja, i ima podršku. Ja se sam sebi gadim. Evo, nek se sve slomi na meni, ali ja više ne vidim perspektivu. Kada me nazove i napolju, ona je uvek okrenula posle rasprava i svađa - objasnio je Čolić.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga