AKTUELNO

Ona je rešila da se vrati jača nego ikada.

Nakon "Izbora potrčka" došlo je vreme i za ne tako dragu emisiju zadrugara. U pitanju je "Pretres nedelje sa Milanom", a voditelj Milan Milošević će imati priliku da sa zadrugarima prokomentariše najaktuenije teme u Zadruzi, a sudeći po dešavanjima u nedelji za nama, ovo će biti i te kako zanimljiva noć. Prva tema je bila očekivana, a za komentar se javilo dosta zadrugara, čija su mišljenja bila oprečna.  Prva tema je bila tema koja nedeljama unazad potresa region, a Toma Panić je ustao da da svoju stranu priče povodom svađa njegove vanbračne supruge Nadežde Biljić i njegove majke Jasmine.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, naredna tema ticala se Miljane Kulić i njene prekinute trudnoće koja se dogodila tokom protekle nedelje.

Da li si u bilo kom trenutku bilo šta razgovarala sa Zolom? - glasilo je pitanje voditelja.
Ja sam napolju sve saznala, od čoveka koji je trebao da dođe za Novu godinu, taj čovek mi je rekao da mu je žao, da mi to ne treba, da me je samo koristio, da sam se pretvorila u bolesnicu. Pre nego što je ušao sam bila super, ali je nakon njegovog ulaska sve preraslo u ludilo i u psihopatsko ponašanje, ovo je bolest. Čovek mi je rekao da je jedna uspeo da ga natera da uđe ovde, rekao mi je da ne zaslužujem da venem i da tugujem. Hteo je dete sa mnom, samo da bi me imao za ceo život. Posle mi se i jedna devojka javila - rekla je Miljana.
Da li si smatrala da je to dete ljubavi? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Da, mislila sam, preko dana je bila druga priča, ali se posle sve promenilo. Ja sma njega htela da proverim, kada sma mu rekla da izađe, i samo me to zanimalo. Hvala Bogu pa sam izašla pa sam sve videla. Njegova majka me nijednom nije pozvala, njegov menadžer me zvao, ja sam ga blokirala, posle sam mu se javila. Njega niko nije spominjao - objasnila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znaju da si emotivna osoba, velo veče si na ivici, koliko si ti teško podnela sve ovo što se desilo? - bilo je naredno pitanje.
Išla sam kući, bila sam van sebe, mama i tata su me grlili, nisam mogla u oči da ih pogledam od sramote. Rekli su mi da novac nije vredan zdravlja, pitali su me da se ne vraćam, plašili su se da se ne razbolim još više zbog kiretaže. Vratila sams e jaka, jer nisam htela da pokažem kako se osećam - dodala je Kulićeva, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Teško mi je, jer sam sama sebi to dozvolila, videla sam sebe kao neurotičarku, koja je za lečenje, nisam verovala da sma to ja. Nesrećna, isfrustrirana, osoba koja sve na drugima iskaljuje. Željko me je smirivao, spominje čak i njega ponekad. Kaže: " Dođe Zola". Verovatno je čuo od mojih, pa zbog toga tto priča. Ne osećam se usamljeno, ali te večeri niko od zadrugara nije došao do mene, nadala sam se da će neko do mene doći. Htela sam Mišela da zovem, ali nisam htela da ga opterećujem - rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga