AKTUELNO

Njegova priča je kod svih izazvala pažnju.

Nakon "Izbora potrčka" došlo je vreme i za ne tako dragu emisiju zadrugara. U pitanju je "Pretres nedelje sa Milanom", a voditelj Milan Milošević će imati priliku da sa zadrugarima prokomentariše najaktuenije teme u Zadruzi, a sudeći po dešavanjima u nedelji za nama, ovo će biti i te kako zanimljiva noć. Prva tema je bila očekivana, a za komentar se na samom početku javilo dosta zadrugara čija su mišljenja bila oprečna. Naime, Toma Panić je pre svih imao reč.

Kaži pred gledaocima kakav je odnos Nadežde i tvoje majke? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Majka je uvek bila za to, majka nas je i spojila posle svađe, a Nadežda je imala averziju prema njoj. One nikada nisu ulazile u konflikt, a i da jesu Jasmina je kraljica, ona bi to, znaš već - dodao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešavalo između vaših porodica? - nastavio je voditelj Milan Milošević.
Čuo sam priču da je Nadežda rekla da moja majka laže. Mislim da je problem krenuo od toga, kada je mene moja majka podržala ovde - počeo je Toma.
Govorim o snimcima sa slave, hoću da ispričaš tvoju stranu? - uputio ga je Milan.
Gemblovo sam, kod nas se tako kaže, i nalazio kompromis između svih. To kada se desilo, to je... Ne znam, zbunjen sam sada. Rat je nastao, to jest, averzija je nastala kada sma ja Nadeždi na slavi rekao da je Jasmina jedina žena u mom životu koju ću ja da volim, bezuslovna ljubav. Ona je to uporedila, a ja sam joj rekao da majka i žena ne mogu da se porede, i Nadežda je uvek pravila probleme. Ona je opsovala moju majku hiljadu puta, a moja majka nju nije. Jasmina je neke stvari krila od mene. Uvek sam ja pokušavao da smirim situaciju, i bio u fazonu da moraju da se poštuju. Meni sada nije jasno zašto one sada vode rat napolju. Moja majka je dolazila u Valjevo, ja sam imao poternicu, a sve se svelo da je okej nakon toga. Moji su dolzili tamo, sve je bilo super koliko ja znam. Tada je meni Nadežda rekla da je pomislila da je moja majka ne podnosi, a ona je ženaa uvek bila za Nadeždu. One su bile u kontaktu, i Nadežda je imala ideju da dođe u Svilajnac, majka je bila ta koja je definitivno bila za vezu, nagovarala me, pričala mi da me Nadežda voli i ostalo. Ona se čula sa njom, kao što sam rekao, ali ne znam za neke prepiske, ona je u tom periodu ostala trudna. Majka je svom silom, nas spajala, kada nismo mogli jedno drugom da priđemo, i kada smo se videli, mi smo počeli da budemo zajedno. Moja majka nikada u životu nije rekla ružnu reč za Nadeždu. Ja sam znao da se nešto dešava - dodao je Toma, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Te slike kada sam poslao, te večeri se desilo šta se desilo. Ja sam prelazio preko nekih stvari, a ja to ne mogu da podnesem, meni smeta i mrvica sumnje za eu stvar. Ona se tu ponašala odvratno, i tada je ona sedela drugom u krilu. Kada sam joj rekao to da je majka jedina, tada je nastao haos, i ona me tada ošamarila, moju majku nazvala ku*vom i u tom trenutku su bili pozvani neki ljudi, gde sma ja bio izmaltretiran najstrašnije. Bilo je njih sedam, ili osam, mislim da sam je gurnuo kada je rekla to za majku, nakon toga sam shvatio šta se desilo, ja sam tada otišao za Beograd, a to se sve desilo u Inđiji - rekao je Toma pa dodao:
Nakon toga sam shvatio da ne mogu da pređem preko nekih stvari i da ne mogu da živim sa njom, nisam mogao ljubomoru, napade od jutarnje kafe i ostalo. Imao sam osećaj da se takmiči sa mnom u nekom odnosu, mislim da gleda ko će kakav da ispadne u medijima, kao da me nikada nije ni volela, kao da je bilo iz moranja nešto - dodao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvi su bili njeni prema tebi? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Bili su dobri prema meni, nemam šta da kažem. Moja majka je govorila da se smirim, uvek i da trpim. Što se tiče brata, rešio sam da se ne svađamo - objasnio je Toma.
Da li je Nadežda finansirala tvoju majku? - bilo je sledeće pitanje.
Ne, koliko znam - dodao je Toma.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilozima.

Autor: D.B.

#Zadruga