AKTUELNO

Pitanje koje nije očekivala!

Trenutno se u Beloj kući polemiše današnja podela budžeta Milice Kemez koja je ovonedeljni vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja od Maje i Janjuša ništa ne čujem, oni se konstantno svađaju. Za Miljanu se slažem da nije trebalo da da veliki budžet, a Zoli dala mali, a pričala je kako joj neće proći preko uvreda! A što se tiče Bore, ja znam šta bih ja radila, ali nikada se nisam našla u toj situaciji. Da je moj dečko to uradio, ja bih bila na kapiji i rekla sam mu da sve prizna i da završi sa agonijom. Mislim da je ona danas bila iskrena, i za svako moj odnos sa Matorom i Franom - rekla je Sanja.

Voditelj Milan Milošević je nakratko prekinuo komentarisanje, i postavio pitanje Jovani Tomić Matoroj: "Da li provociraš Sanju, tako što pevaš Teodorine pesme?"

Ja nemama problem da kažem da ja volim da pecnem, ali mi smo kod prodavnice pevale i Dragane je pevala pesmu "Prevari me", ja Teodoru volim i ona je moja drugarica. Da je one mene provocirala, ja bih bila super a ona to radi na drugačiji način, ali ne želim kad je peckam da upliće Anđela u to. Ja sam danas rekla:"Ko će da me poljubi", ali nisam mislila na Sanju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene stalno provocira i danas je baš, ali sam se samo nasmejala! Ona stalno pita nešto druge za njen izgled, pa gleda u mene, sve u svemu bilo je neprijatno i na rođendanu i kod prodavnice - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je popila malo, i onda je Sanja došla u sobu i žalila se da je provocira. A kod prodavnice ju je Monika provocirala, meni je bilo žao Sanje, i zagrlila sam je! Tu je bilo mnogo nas, a Sanja je sedela kao siroče i ja sam joj rekla kako nije sama i tada sam je zagrlila, jer ste je ponižavali - rekla je Ermina.
Ja ne bih imala potrebe da nikoga ponižavam, ja sam počela da pevam pesmu koju su svi pevali, a ja nisam znala da je Teodorina! Ja ne znam da ju je Matora provocirala, ja je nisam jer mi ništa loše nije uradila - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga