AKTUELNO

Ništa joj nije promaklo!

U večerašnjoj emisiji ,,Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević hteo je da prokomentariše sa zadrugarima aferu Mirele Kemez i Bore Santane.

Zerina Hećo bila je sledeća koja je prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo, možda je ona za sebe bila realna, mada ne mislim da je do kraja bila iskrena, uopšte. Nije htela, možda je htela i da nas poštedi stresnih situacija, verovatno i sebe je htela da poštedi. Ali želim da komentarišem ovaj odnos, ona je dosta pogubljena, međutim, Borivoje nema pravo da se ljuti na nas jer komentarišemo, jer smo tu da to i radimo. Druga stvar, on je sam nama dao niz, da kažem dokaza da on laže, menjao iskaze u više navrata vezano za odnos sa njenom sestrom. Kaže ovo je bila istina, pa oduzme, doda, naravno da ćemo odmah posumnjati u priču. Meni je jasno da laže i da sakriva nešto. Ali ono što meni nije jasno, jeste Miličino ponašanje. Milica, kažem opet, nije mi podela budžeta bilo glavno da pomislim da nešto sa njom nije u redu, ja pratim komunikaciju sa njim, po mom mišljenju, smatra da ne bi trebalo da ima komunikaciju sa njim, logično je da se svađa sa njim, a vidim je danas pravda se Bori, pravi spisak sa Necom... Meni tu, iskreno Milicaje više enigma, Borivoje, znamo svi da laže, ili i ona nešto krije, ali meni to nije normalno - pričala je Zerina.
Ne, Bora je skontao po tome šta Neca meni govori... - ubacila se Milica.
Ma ti si ga pustila posle toga, Milice, ne možeš mene... Ja znam da ti nemaš lošu nameru i da se ti izvlačiš iz situacija. Vrlo dobro znaš rijaliti, ti se približavaš Borivoju, ti želiš sa njim kontakt, što nema nikakve logike. Ja sam ležala na krevetu i slušala situaciju, ja pričam samo ono što vidim. Eto, ni on, ni ona mi nisu jasni - rekla je Hećova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga